Joystick huvud 324RC2

Manfrotto Joystick huvud 324RC2

312795
  • Ergonomsik joystick-hode for rask justering
  • Produsert i Adapto, et ekstra holdbart materiale med lav vekt
  • Tåler opp til 3,5 kilo belastning
1 534 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

Joystick huvud 324RC2
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
M200PL Kameraplate
2 312 NOK
Joystick huvud 324RC2
L-Bracket Q2 (200PL)
Folding Screwdriver Kit 2373
4 032 NOK
Et ergonomisk joystickhode hvor du kan låse/låse opp og bevega kameraet ditt smidig og enkelt. 324RC2 er laget av Adapto, et ekstra solid materiale med lav vekt. lLget for å være kompakt og er lett å ta med seg, klarer også tyngre vekt.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.