Kameraryggsekk Manhattan Mover 50 grå

Manfrotto Kameraryggsekk Manhattan Mover 50 grå

1034076
  • Rommer ett fullformatskamera med 70-200 mm, 4 objektiver, en 15,6" datamaskin og mindre tilbehør som blits og eget tilbehør
  • Uttagbar innredning for sikker oppbevaring av utstyret
  • Innebygd allværsbeskyttelse beskytter utstyret ditt fra dårlige værforhold
  • Nettinglomme for mindre tilbehør i den øvre delen
1 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kameraryggsekk Manhattan Mover 50 grå
Red Whips 12-pack
Fuktposer silica gel 50-pack
1 863 NOK1 883 NOK
Kameraryggsekk Manhattan Mover 50 grå
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Battery Holder 2
1 993 NOK

Kameraryggsekk tilpasser for urbane eventyr

Manfrotto Manhattan Mover 50 ryggsekk er perfekt for urbane pendlere, og folk som alltid er på reisefot med sitt fotoutstyr. Manfrotto Manhattan-veskene er designet for å brukes til jobb, eller hvor som helst mens du reiser, går eller sykler.

Fordeler:

  • Plass til DSLR/speilfritt kamerautstyr med montert 70-200/f4
  • Fleksibel kamerabeskyttelse for ulike innredningsalternativer
  • Skjult stativholderklaff
  • Avtagbar innredning for sikker oppbevaring av utstyr

Takket være sitt uttagbare innsats gir veskeni praksis deg to vesker i én. Ryggsekken har plass til et fullformats DSLR med objektiv montert, samt 4 ekstra objektiv og blits. Flexy Camera Shell, et nyskapende beskyttelsessystem designet av Manfrotto, gjør at du lett kan tilpasse vesken din for et DSLR, eller et kompakt speilløst systemkamera. Manhattan Charger 20 har også plass til en 15" laptop og en iPad Pro 9.7". I det øvre rommet finnes det også plass til et kompakt speilløst systemkamera i stil med Sony A7 eller Fujifilm XT-serien med standardzoom montert pluss et ekstra objektiv.

Ryggsekken rommer også en 15.6" laptop eller iPad Pro 9.7". Dersom du ikke trenger å ha med deg fotoutstyret ditt, kan du enkelt ta ut beskyttelsesdelene inni og bruke ryggsekken som en hverdagsveske.

Hvis du ønsker å ta med deg stativ kan du sikre det med NeverLose-stativfliken ved å koble den til de fremfre spennene, og en glidelås på toppen av vesken gir deg rask tilgang til ditt fotoutstyr. Når du ikke trenger å ha med fotoutstyret ditt kan du fjerne den interne vatterte kamerabeskyttelsen og bruke skuldervesken din som er hverdagsveske.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.