Kulehode HXPRO-BHQ6 magnesium + MSQ6PL hurtigplate

Manfrotto Kulehode HXPRO-BHQ6 magnesium + MSQ6PL hurtigplate

1020091
  • Panorama-rotasjon på 360 grader
  • Acra-standard
  • Trippellåssystem som sikrer at kameraet sitter stabilt i rett posisjon
1 945 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kulehode HXPRO-BHQ6 magnesium + MSQ6PL hurtigplate
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Kameraplate MSQ6PL for MSQ6
2 773 NOK

Kulehode i magnesium fra Manfrotto
Manfrotto XPRO kulehode har et nytt trippellåssystem som sikrer at kameraet sitter stabilt i rett posisjon. Med friksjonskontrollen kan du balansere vekten av utstyret mens de to vatrene gjør at du kan finjustere posisjonen. Polymerringer garanterer smidige og eksakte bevegelser. Kulehodet er laget av magnesium og veier bare 0,52kg men klarer en belastning på 10kg.

Leveres med hurtigplate MSQ6PL (Arca Swiss-kompatibel)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.