Kulehode MHXPRO-BHQ2 magnesium + 200pl hurtigplate

Manfrotto Kulehode MHXPRO-BHQ2 magnesium + 200pl hurtigplate

1020090
  • Panorama-rotasjon på 360 grader
  • Produsert av magnesium og veier kun 0,5 kg
  • Tåler en belastning på 10 kg
1 448 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kulehode MHXPRO-BHQ2 magnesium + 200pl hurtigplate
Dual Mount Arm LSA-10
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
2 826 NOK
Kulehode MHXPRO-BHQ2 magnesium + 200pl hurtigplate
Folding Screwdriver Kit 2373
Kameraplate 200PL Arca
2 606 NOK

Kulehode i magnesium fra Manfrotto
Manfrotto XPRO kulehode har et nytt trippellåssystem som sikrer at kameraet sitter stabilt i rett posisjon. Med friksjonskontrollen kan du balansere vekten av utstyret mens de to vatrene gjør at du kan finjustere posisjonen. Polymerringer garanterer smidige og eksakte bevegelser. Kulehodet er laget av magnesium og veier bare 0,52kg men klarer en belastning på 10kg.

Leveres med hurtigplate 200PL

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.