Lampestativ 5001B Nano Stand

Manfrotto Lampestativ 5001B Nano Stand

308404
  • Stativet blir kun 48 cm når det er slått sammen, og laveste arbeidshøyde er 49 cm
  • Kan slås opp til hele 190 cm
  • Passer til mindre LED-belysninger og blitser opp til 1,5 kg
695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Lampestativ 5001B Nano Stand
Sandsekk Stay-Put Sandbag II small
Paraplyholder Lite Tite Swivel
1 413 NOK

Et perfekt belysningsstativ for deg som virkelig vil være mobil og portabel. Stativet blir kun 48cm når det er slått sammen, og den laveste arbeidshøyden er på 49cm. Tross dette kan det slås opp til å bli hele 190cm, noe som gjør at du bør klare de fleste situasjoner.

Passer til mindre ledbelysninger og blitser opp til 1,5kg.

Feste for belysning: 1/4" skrue, 3/8" skrue, 5/8" (16mm) tapp

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.