Manfrotto Ljusstativ senior 007BSU
Artikkelnummer: 1049133

Manfrotto Ljusstativ senior 007BSU

Kraftig belysningsstativ for studio eller location

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Stabil benbase for ekstra stabilitet og sikkerhet
  • Praktiske ben for stabilitet i ujevnt terreng
  • Maksimal lastekapasitet på 20 kg
2 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Manfrotto lysstativ Black Senior Steel er et kraftig verktøy for fotografer og videografer som bruker tungt utstyr. Du kan feste utstyr opp til 20 kg, noe som gjør at det tåler det meste av belysning. Stabil, robust og slitesterk - alt du trenger!

Fordeler

  • Stabil benbase for ekstra stabilitet og sikkerhet
  • Universalhode type 14 med 28 mm brakett med 16 mm stift
  • Utjevningsben for stabilitet i ujevnt terreng
  • Stativet har en maksimal lastekapasitet på 20 kg

Lysstativet for studio eller på location

Stativet har et universalhode av type 14 med 28 mm brakett og en 16 mm pin, du kan bruke det med en rekke utstyr. Stativet har tre seksjoner, hvorav to er justerbare, og de intuitive selvlåsende benlåsene vil lysstativet ditt forbli i ønsket høyde uten problemer. Stativet når en høyde på ikke mer enn 325 cm, noe som dekker de fleste behov. Med en egenvekt på 7,5 kg kan den trygt bære en maksimal nyttelast på 12 kg, og den foldes sammen til 122 cm for høy portabilitet.

Leveres med

  • Manfrotto Senior 007BSU
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.