Manfrotto stativ 270 BSU

Manfrotto Manfrotto stativ 270 BSU

1036589
  • Kraftig lysstativ for studio eller on location
  • Leveres med praktisk universalhode type 14, uttak og tapp
  • Inkluderer et innovativt utjevningsbein for ujevnt terreng
4 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Manfrotto stativ 270 BSU
Studioklämma Svart/Orange Stor 2 st
Sandsekk Stay-Put Sandbag II small
5 297 NOK
Manfrotto stativ 270 BSU
Paraplyholder Lite Tite Swivel
Ljusbom 085BSL svart
8 517 NOK

Kraftig belysningsstativ både for studio og on-location.

Manfrotto 270 BSU er et svært kraftig belysningsstativ for bruk både i studio og onlocation. Stativet håndterer svært store lysformere, og det finnes mulighet for å montere på en lysbom.

Fordeler:

  • Svært kraftig belysningsstativ
  • Doble benstag
  • Ulike monteringsmuligheter
  • Klarer ujevne underlag
  • Ordentlig skruelås
  • Maks belastning 40 kg
  • Maks høyde 477 cm

Svært kraftig belysningsstativ

Dette er et svært kraftig belysningsstativ som tåler å brukes sammen med svært store lysformere og også bommer. Sammen med Manfrotto lysbom 085BSL eller Manfrotto lysbom 025BSL kan du plassere lysformerne ovenfor modellen din.

Ulike monteringsmuligheter

På toppen av stativet kan du velge og enten bruke en vanlig 16mm tapp for blitser, eller montere en lysbom eller forlengere i 28mm-uttaket.

Doble benstag

Hvert ben sitter montert med doble benstag, ett på hver side av beinet, for å gi maksimal stabilitet

Klarer ujevne underlag

En spesiell egenskap er at ett av beina kan forlenges, og på denne måten tilpasses til ujevne underlag, perfekt for når du skal bruke stativet utendørs.

Ordentlig skrulås

Skrulåsen er stor, og lett både å låse og låse opp.

Maks belastning 40kg

Den maksimale belastningen uten lysbom er på hele 40kg. Bruker du stativet sammen med lysbommen er det bommens maksbelastning som gjelder. Vær nøye med å balansere bommen rett med motvekter.

Maks høyde 477cm

Høyden på nesten 5 meter gir deg veldig interessante muligheter for lyssetting, og sammen med en bom eller forlenger kan du komme enda høyere. Høyden er spesielt interessant når du vil lyssette en modell ovenifra med store lysformere.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.