Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

MBAG80PN Tripod bag

Manfrotto MBAG80PN Tripod bag

1014809
  • Perfekt for foto og videostativer
  • Thermovattert lås for maksimal beskyttelse
  • Vannavvisende materiale
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Stativveske vattert 80cm

Manfrotto MBAG80PN er en lett, vattert veske for å beskytte stativet ditt med montert hode. Asymmetrisk avsmalet form gjør det mulig å oppbevare stativet med hodet montert.

Fordeler:

  • Perfekt for foto- og videostativ
  • Thermovattert for maksimal beskyttelse
  • Vannavstøtende materiale

Stativbeina passer bekvemt i den smalere enden. Glidelåsen strekker seg ned langs hele lengden av vesken, og rundt det øvre området for at du enkelt skal kunne åpne og ta ut stativet ditt. Thermostopping for hodet beskytter stativhodet under transporten. Leveres med skulderrem.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.