Manfrotto MK055XPRO3 Aluminium + MHXPRO-3W
Manfrotto MK055XPRO3 Aluminium + MHXPRO-3W
Manfrotto MK055XPRO3 Aluminium + MHXPRO-3W
Manfrotto MK055XPRO3 Aluminium + MHXPRO-3W
Artikkelnummer: 1011955

Manfrotto MK055XPRO3 Aluminium + MHXPRO-3W

Robust og fleksibelt stativ med treveishode

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Høyde mellom 9–183cm
  • Tåler belastning på 8kg og veier 3,5kg
  • Easy Link for montering av armer og tilbehør
3 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Stabilt og fleksibelt stativ med treveishode

MK055PRO3 er et stabilt og hurtigjobbet stativ med Quick Power Lock-system, sammenleggbar midtpillar og spagatmodus for å kunne justeres i alle tenkbare vinkler. Treveishodet MHXPRO-3W gir høy presisjon, og lar deg stille inn alle tre retninger individuelt og nøyaktig,

Fordeler:

  • Sammenleggbar midtpillar
  • Easy Link for montering av armer og tilbehør
  • Quick Power Lock-system
  • MHXPRO-3W-hode

Sammenleggbar midtpillar

En av de viktigste innslagene hos 055XPRO3 er dens 90 ° midtpillarmekanisme som gjør at pillaren kan heves vertikalt som vanlig, eller horisontalt for å åpne opp nye muligheter for innramming og fotograferingsmuligheter. Dette gjør 055XPRO3 til et ekstremt allsidig stativ som egner seg for et bredt utvalg av fotografier og videoapplikasjoner. Den mekaniske løsningen gjør det lett, og med et knappetrykk under midtpillaren er du klar til å slå den sammen. Du trenger ikke montere av hverken kamera, midtpillar eller stativhode.

Quick Power Lock-system

Den spesielle utformingen av QPL-knotten tillater en mer bekvem enhåndsmanøvrering av alle bendelene i et moment. QPL hevearmsdesignet tilbyr også mer kraftig låsing av hver seksjon, noe som innebærer at stativet er mer stabilt og stivt enn med tradisjonelle benlåser. Intuitive og ergonomiske benvinkler tillater hvert ben og selvstendig og stabilt stilles inn på noen av de forhåndsinnstilte vinklene, noe som tillater stor posisjoneringsfrihet.

MHXPRO-3W-hode

X-PRO treveishodet har innfellsbare knotter som gjør det ekstremt kompakt, og det har også nye friksjonskontroller for å balansere vekten av kamerautstyret slik at nøyaktige justeringer kan gjøres med låseknotten åpen, siden er det bare å låse det når du er klar for opptak.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen