Artikkelnummer: 318624

Manfrotto Quadra Speedring

Quadra Speedring

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lastolite skifter navn til Manfrotto – de samme produktene i ny emballasje! Skiftet skjer gradvis, produkter kan leveres med Lastolite- eller Manfrotto-emballasje.
345 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Lastolite Quadra Speedring Ny Lastolite Quadra Speedring gjør at Elinchrom Quadra brukere kan feste Lastolite Ezybox Hotshoe, Hotrod Strip og Hotrod Octa softboxar til sine Elinchrom Quadra blitshoder. Adapterringen passar direkte på baksiden av Ezybox Hotshoe eller på adapterringen for Hotrod Strip og Hotrod Octa softboxer.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.