Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Regntrekk RC-1 Video Pro Light

Manfrotto Regntrekk RC-1 Video Pro Light

1033956
2 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Manfrotto Regnskydd RC-1 Video Pro Light

Pro Light RC-1 PL regntrekk for videokameraer er laget av vanntett RipStop-materiale og med klare TPU-paneler for enkel visning av alle kamerakontroller. Du trenger ikke stoppe filmingen i vanskelige værforhold, bare dra raskt regntrekket over for å beskytte store videokameraer og tilbehør eller mindre videokameraer rigget med mye tilbehør.

Fordeler:

  • Perfekt for Panasonic AJ-PX, SONY PDW, PXW-serie
  • Laget av vanntett RipStop material
  • Gjennomsiktig TPU muliggjør enkel overvåking hele tiden
  • Beskytter mot støv og regn
     
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.