Regntrekk RC-12 Video Pro Light

Manfrotto Regntrekk RC-12 Video Pro Light

1033957
1 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Manfrotto Regnskydd RC-12 Video Pro Light

Pro Light RC-12 PL regntrekk for videokameraer er laget av vanntett RipStop-materiale og med klare TPU-paneler for enkel visning av alle kamerakontroller. Du behøver ikke stoppe filmingen i vanskelig værforhold, bare dra regntrekket raskt over for å beskytte store videokameraer og tilbehør, eller mindre videokameraer rigget med masse tilbehør.

Fordeler:

  • Perfekt for mellomstore videokameraer som AJ-PX270
  • Laget av vanntett RipStop material
  • Gjennomsiktig TPU muliggjør enkel overvåking hele tiden
  • Beskytter mot støv og regn
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.