Manfrotto Stativ Alu. 475B
Artikkelnummer: 44682

Manfrotto Stativ Alu. 475B

Stabilt stativ med sveiv

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 7-11 dager
Butikklager:
  • Stabilt og solid stativ for studio
  • Vev med låssysten for midtsøylen
  • Enkel justering av beina
6 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Et meget solid og stødig stativ - midtsøyle med sveiv, og stabiliseringsarmer mellom midtsøylen og beina. Tåler opp til 12kg Max / min høyde: 43-188 cm u/hode Høyde sammenslått: 80cm Egenvekt: 4,5 kg Beina kan justeres i individuelt forskjellige vinkler. Piggfot er standard.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.