Stativkit Element Liten aluminium svart

Manfrotto Stativkit Element Liten aluminium svart

1038942
 • Kompakt transportstørrelse
 • Spagatmodus og justerbar midtsøyle
 • Kulehode med vater, panoreringsmodus og Arca-swiss
1 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Stativkit Element Liten aluminium svart
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Dual Mount Arm LSA-10
2 677 NOK
Stativkit Element Liten aluminium svart
Folding Screwdriver Kit 2373
Studioklemme Svart/Oransje Stor 2 st
2 217 NOK

Kompakt reisestativ for mindre kameraer

Reisestativ er kompakte stativer som samtidig har god stabilitet og arbeidshøyde. Stativet passer utmerket for kompakte systemkameraer, mindre DLSR-kameraer og videokameraer som ofte er med på reisen eller vandreturen.

Fordeler:

 • Kompakt transportstørrelse
 • Spagatmodus
 • Justerbar midtsøyle
 • Arca-swiss
 • Kulehode med vater
 • Panoreringsmodus

Kompakt transportstørrelse

For reiser og sammen med små kameraer passer det utmerket med et kompakt stativ. Den lille størrelsen og lave vekten gjør at du lett får med stativet og kan ta de bilder som krever et stativ.

Spagatmodus

Spagatmodus innebærer at beina kan slås opp veldig høyt, noe som gjør det lett å plassere stativet mellom stener og i ujevnt terreng.

Justerbar midtsøyle

Du kan tilpasse lengden på midtsøylen etter dine behov, avhengig av hva du skal fotografere for noe. Å heve midtsøylen kan også gi bedre ergonomi.

Arca-swiss

Hurtigplaten som skrus fast under kameraet bruker en Arca-swiss standard som er sikker og lett å håndtere. Platen er liten, noe som passer utmerket på et lite kamera og lite stativ.

Kulehode med vater

Et kulehode er raskt å stille inn, og er et av de mest populære stativhodene for stillbildefotografering. Du kan raskt veksle mellom stående og liggende modus, og å få til en rett horisont tar bare noen sekunder. På kulehodet sitter også to vater som letteregjør å få til horisonten, både i stående og liggende modus.

Panoreringsmodus

For deg som vil ta panoramabilder har kulehodet en panoramalås. Ved å låse opp panoramalåsen kan du vri kameraet uten at kulen påvirkes, noe som gir deg en myk og kontrollert bevegelse.

Leveres med:

 • Stativ med kulehode
 • Hurtigplate
 • Veske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.