Stativkit MK055XPRO3 med MHXPRO-3W aluminium

Manfrotto Stativkit MK055XPRO3 med MHXPRO-3W aluminium

1011955
  • Fellbar midtsøyle
  • X-PRO treveishodet har innfellbare låser som gjør det ekstremt kompakt
  • Easy Link for montering av armer og tilbehør
  • Quick Power Lock-system
3 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Stativkit MK055XPRO3 med MHXPRO-3W aluminium
Red Whips 12-pack
Dual Mount Arm LSA-10
4 528 NOK
Stativkit MK055XPRO3 med MHXPRO-3W aluminium
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Holder iPad
4 118 NOK

Stabilt og fleksibelt stativ med treveishode

MK055PRO3 er et stabilt og hurtigjobbet stativ med Quick Power Lock-system, sammenleggbar midtpillar og spagatmodus for å kunne justeres i alle tenkbare vinkler. Treveishodet MHXPRO-3W gir høy presisjon, og lar deg stille inn alle tre retninger individuelt og nøyaktig,

Fordeler:

  • Sammenleggbar midtpillar
  • Easy Link for montering av armer og tilbehør
  • Quick Power Lock-system
  • MHXPRO-3W-hode

Sammenleggbar midtpillar

En av de viktigste innslagene hos 055XPRO3 er dens 90 ° midtpillarmekanisme som gjør at pillaren kan heves vertikalt som vanlig, eller horisontalt for å åpne opp nye muligheter for innramming og fotograferingsmuligheter. Dette gjør 055XPRO3 til et ekstremt allsidig stativ som egner seg for et bredt utvalg av fotografier og videoapplikasjoner. Den mekaniske løsningen gjør det lett, og med et knappetrykk under midtpillaren er du klar til å slå den sammen. Du trenger ikke montere av hverken kamera, midtpillar eller stativhode.

Quick Power Lock-system

Den spesielle utformingen av QPL-knotten tillater en mer bekvem enhåndsmanøvrering av alle bendelene i et moment. QPL hevearmsdesignet tilbyr også mer kraftig låsing av hver seksjon, noe som innebærer at stativet er mer stabilt og stivt enn med tradisjonelle benlåser. Intuitive og ergonomiske benvinkler tillater hvert ben og selvstendig og stabilt stilles inn på noen av de forhåndsinnstilte vinklene, noe som tillater stor posisjoneringsfrihet.

MHXPRO-3W-hode

X-PRO treveishodet har innfellsbare knotter som gjør det ekstremt kompakt, og det har også nye friksjonskontroller for å balansere vekten av kamerautstyret slik at nøyaktige justeringer kan gjøres med låseknotten åpen, siden er det bare å låse det når du er klar for opptak.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.