Stativkit VR Mini

Manfrotto Stativkit VR Mini

1036564
849 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Stativkit VR Mini 

Manfrotto VR Stativkit Mini Aluminium er svært liten og lett, og alltid klar for å støtte et lite 360-kamera. Kitet består av et bordstativ og en liten midtpillar: begge laget av robust, sterk aluminium, noe som gjør stativet solid i forhold til sin kompakte størrelse. Kitet har en nyttelast på opptil 2kg. Den har robuste bein med sikkert gripende føtter for stabilitet. Takket være den medfølgende adapteren kan tilkoblingen på toppen enkelt byttes fra 1/4" til 3/8", avhengig av hvilken type enhet som bru.es

Fordeler:

  • Kompakt, lett og alltid ferdig kit for små 360-kameraer
  • Kraftig aluminiumsstativ og 2-seksjons forlengelse
  • Støtter en nyttelast på 2kg
  • Slås enkelt sammen for å passe i en lomme
  • Adapter 3/8" til 1/4" inkludert

[TEXT1020994805]

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.