Videohode MVH500AH Flatbase

Manfrotto Videohode MVH500AH Flatbase

1004532
  • Glideplate som sikrer balansen
  • Tåler belastningopp til 5 kg
  • Lav vekt
1 549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Videohode MVH500AH Flatbase
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Dual Mount Arm LSA-10
2 927 NOK
Videohode MVH500AH Flatbase
Folding Screwdriver Kit 2373
Kameraplate 500PLONG
2 927 NOK
Videohode med lav vekt og bredere plattform som passer til både HDSLR og videokamera. Sliding plate som sikrer balanse, selv ved fotografering med lange objektiver. 500-serien er tilgjengelige både som frittstående hode eller et matchende kit. Spesifikasjon MVH500A - Motvektfjær maks belastning: 2,4 kg - Maks bealstning: 5 kg - Høyde: 9,5 cm - Vekt: 0,9 kg - Hurtigplate: 500PLONG
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.