Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videoveske CC-195N Pro Light svart

Manfrotto Videoveske CC-195N Pro Light svart

1030534
2 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Videoveske CC-195N Pro Light svart
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
2 573 NOK
Videoveske CC-195N Pro Light svart
Fuktposer silica gel 50-pack
Cable Management 10 V2.0
2 603 NOK

Manfrotto CC-193N Pro Light

Populær videoveske fra Manfrotto. Romslig nok til å få ned profesjonelle videokameraer som Sony PXW-FS7, Sony NEX-FS700R eller skulder / ENG kameraer Sony PMW-350 eller DSLR videorigg. Skilleveggene kan justeres etter ditt spesifikke utstyr, og den store åpningen gjør den enkelt å ta ut/inn videokameraet. Vesken har en innebygget aluminiumsramme plassert nær åpningen til å styrke beskyttelsen. Materialet er vannavvisende, og vesken har tre ulike håndtak. Den medfølgende linseputen gir ekstra støtte for linseområdet, og det finnes også en utvidbar baklomme som kan romme noe større tilbehør som en demontert rigg.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.