VR bom medium karbonfiber

Manfrotto VR bom medium karbonfiber

1036573
2 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

VR forlengelsesom medium, karbonfiber

VR-Bom Kort karbonfiber er designet av høykvalitativ karbonfiber som garanterer både maksimal stivhet og ekstrem letthet. Med sine 4 seksjoner når den en maksimal høyde på 2 meter og er kun 62,5cm når den er slått sammen, noe som gjør den lett å ta med på 360 °-opptak. Den tåler opptil 2kg i sin maksimale vertikale forlengelse.

Fordeler

  • Svært solid forlengelsesbom av karbonfiber
  • Filtrerer vibrasjoner og gir fantastisk 360-bildekvalitet
  • Robust og
  • 4 seksjoner for en makshøyde på 2 meter
  • Dobbel utbyttbar spigot på toppen, ¼ " til 3/8"

Du kan enkelt skru opp den øverste skiven og raskt veksle mellom en 1/4" og en 3/8"-tilkobling, avhengig av type kamera eller utstyr som du vil bruke på bommen. De sterke og pålitelige vridelåsene er lette å bruke takket være gummigrep, og de garanterer maksimal holdbarhet når bommen forlenges.

Takket være en 3/8" gjenge lengst nede passer bommen perfekt i kombinasjon med Manfrotto-karbonfiberstativ eller Manfrotto mini-stativ i aluminium både innendørs og utendørs.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.