VR panoramahode MHPANOVR

Manfrotto VR panoramahode MHPANOVR

1036570
  • Perfekte 360-graders bilder med profesjonelle DSLR-kameraer
  • Lar kameraet rotere på en horisontal og vertikal akse
  • Sikrer minimal etterproduksjon
  • Støtter opp til 4 kg
  • Leveres komplett med en ekstra oppsetning glideplater
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

VR Panoramahode er svært anvendelig for å fange 360-stillbilder og videoer. Med sin 4 kg nyttelast fungerer den perfekt med profesjonelle DSLR-kameraer.

Fordeler:

  • Perfekte 360 graders bilder med profesjonelle DSLR-kameraer
  • Lar kameraet rotere på en horisontell og vertikal akse
  • Sikrer minimal etterproduksjon
  • Støtter opp til 4 kg
  • Leveres komplett med en ekstra oppsetting glideplater

Den har glideplater for å plassere kameraet over panorama-rotasjonsaksen, samt en glideplate som roterer rundt fremre/bakre tiltakse. Disse lar kameraet roteres på både horisontelle og vertikale akser rundt kameraets/objektivets knutepunkt, noe som gjør det enkelt å oppnå de mest nøyaktige 360 VR-bildene. Ved hjelp av dette panoramahodet er det mulig for 360-software å produsere et nøyaktig sammensatt VR-miljø med minimal etterproduksjon eller programkorrigering.

Alle dens plater og rotasjonsindexguider har tydelige markeringer for å muliggjøre enkel omposisjonering av kameraet når knutepunktet er identifisert og notert. Det vertikane festet kan låses opp og roteres 90 ° (og så låses igjen), slik at hodet tar mindre plass ved transport, noe som sikrer at glideplatens mekanismer er beskyttet mot slag og støt.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.