MicroConnect Power Cord Schuko EU C5 Angled 1,8m "Mickey Mouse"
Artikkelnummer: 1060371

MicroConnect Power Cord Schuko EU C5 Angled 1,8m "Mickey Mouse"

Power Cord Schuko EU C5 Angled 1,8m "Mickey Mouse"

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Godkjent for alle europeiske land
  • Schuko tilkoblingskabel
129 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Schuko-tilkoblingskabler (CEE 7/7) er godkjent for europeiske land som Tyskland, Frankrike, Østerrike og mange andre. Denne IEC-60320-C5-strømkabelen, også kjent som "Mikke Mus", gjør det mulig å koble den bærbare datamaskinen eller strømforsyningen til en strømkilde. Godkjent for alle europeiske land
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.