Kampanje

Kameraryggsekk for eventyrslystne fotografer

MindShift Gear Kameraryggsekk Photocross 13 Backpack Carbon Grey

1046792
 • Rask adgang til utstyret
 • Magebeltet avlaster og gjør at vesken sitter på plass
 • Vannavvisande materiale, tettet blitslås og medfølgende regnbeskyttelse
 • Smidige håndtak gjør det lett å få av vesken fra ryggen
 • God kapasitet for ditt utstyr
889 NOK1 799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

BLACK WEEKKupp på teknologi hele uken

Black Week-tilbudene gjelder så lenge lageret rekker eller til og med 29/11. Kampanjen gjelder ikke forhandlere og kun ett kjøp per kampanjeprodukt og kunde.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

Kameraryggsekk Photocross 13 Backpack Carbon Grey
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
1 187 NOK2 097 NOK
Kameraryggsekk Photocross 13 Backpack Carbon Grey
Battery Holder 2
Veske CF/SD + Battery Wallet
1 117 NOK2 027 NOK

Kameraryggsekk for eventyrlystne fotografer

PhotoCross 13 Ryggsekk er en elegant kamerasekk designet for utendørsaktiviteter i forskjellige miljøer og vær. Det er lett å få tilgang til utstyret, midjebeltet gjør at sekken sitter på plass selv når du beveger deg mye som når du sykler, klatrer eller går på ski.

Fordeler

 • Rask tilgang til utstyret
 • Midjebeltet avlaster og får sekken til å sitte på plass
 • Vannavvisende materialer, forseglede glidelåser og regndeksel inkludert
 • Praktiske håndtak gjør det enkelt å få vesken av
 • God kapasitet for utstyret

Rask tilgang til utstyret

Modellen er formet slik at du raskt kan vri sekken over den ene skulderen og åpne et sidepanel for å få tilgang til utstyret. Du trenger ikke å hoppe av sykkelen, hesten eller legge sekken på bakken for å komme til tingene dine. Rett og slett perfekt for aktiviteter med høy intensitet der du bare får en sjanse til å fange øyeblikket og raskt vil nå tingene dine.

Midjebeltet avlaster og holder sekken på plass

Det lille midjebeltet gir selvfølgelig litt lindring fra skulderen og muligheten til å variere belastningen hvis du pakket sekken tungt, men hovedfunksjonen er å sørge for at sekken forblir på ryggen når du lener deg fremover. Dette er spesielt interessant når du for eksempel scrambling for en klatretilnærming eller når du tar en pause for å plukke blåbær.

Vannavvisende materialer, forseglede glidelåser og med ekstra regnbeskyttelse

Sekken er laget av vannavvisende materiale, med et ekstra tykt lag på forsiden. I tillegg til det er glidelåsene også forseglet og løperne er utstyrt med solide ankerformede fingerhåndtak som lar deg enkelt åpne og lukke dem. Løperne går også jevnt og uten motstand, noe som kan være uvanlig med forseglede glidelåser. For hver lås er det et punkt å holde igjen, noe som ytterligere letter håndteringen.

Smarte håndtak gjør det enkelt å få vesken av

Sekken har to håndtak, ett øverst og ett på siden. Når du er i ferd med å ta av deg sekken, spesielt når den er fullastet, er det lett å vri den rundt på magen og løfte den av håndtaket.

God kapasitet for det nødvendige

Kapasiteten er omtrent 12L, noe som gjør at du kan få det viktigste ned i sekken. En fullformats DSLR med en 24-70mm f/2.8 montert og ytterligere en 70-200mm f/2.8, 16-35mm f/2.8 og 85mm f/1.8. På forsiden er det et lite rom for en tynn regnjakke eller windbreaker samt stativbrakett. Nedenfor finner du to eksempler på hva som passer i Mindshift PhotoCross 13 Ryggsekk.

Leveres med

 • Mindshift Gear PhotoCross 13 Ryggsekk
 • Avdelere
 • Midjerem
 • Stropper for å feste stativ
 • Regntrekk
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.