Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraryggsekk Ultralight Dual 25L - Black Magma

MindShift Gear Kameraryggsekk Ultralight Dual 25L - Black Magma

1039491
 • Kameradelen er uttagbar og kan brukes som skulderveske
 • Lett ryggsekk med god vektfordeling og smarte finesser
 • Rommer større systemkameraer med 24-70 mm objektiv, ekstra objektiv samt 15" laptop
 • 14L til personlige eiendeler
 • Regntrekk og stativfeste
 • Plass for datamaskiner eller væskesystem
1 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kameraryggsekk Ultralight Dual 25L - Black Magma
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
2 268 NOK
Kameraryggsekk Ultralight Dual 25L - Black Magma
Fuktposer silica gel 50-pack
Battery Holder 2
2 108 NOK

Ut på tur med UltraLight Dual

UltraLight Dual er en lett ryggsekk for dagsturen, perfekt for deg som vil pakke lett, bevege deg raskt og samtidig få med deg både kamera og personlig utstyr. Kameradelen er godt uttenkt og vattert, uten at den blir upraktisk eller stor. Vesken har også god plass til personlig utstyr som termos, varme klær og mat. Du kan også ta ut kameradelen, og da vil vesken fungere som en vanlig sekk, noe som gir enda mer plass til personlige eiendeler.

Fordeler:

 • Lett ryggsekk, bra vektfordeling
 • Uttagbar kameradel
 • Plass til datamaskin eller væskesystem
 • Påbyggbart midjebelte med lomme
 • Regntrekk
 • Stativfeste

Lett ryggsekk med bra vektfordeling

UltraLight en en, som navnet antyder, lett sekk, perfekt for dagsturer. Kamerautstyret har en tendens til å veie endel, så derfor er det ekstra viktig at sekken i seg selv veier lite. Remmene som brukes for å stenge av topplokket er designet slik at vekten fra kameradelen i bunnen av sekken fordeles opp mot skuldrene, og på denne måten hever vektsentrum på sekken og sørger for at kameradelen holdes så nært ryggen som mulig. På innsiden sitter en rem midt mot stativfestet som også hjelper til å holde stativet nært sekken og ryggen når det er montert på sekken.

Uttagbar kameradel

Kameradelen i sekken kan tas ut, og du kan dermed bruke sekken som en enkel sekk. Kameradelen kan også monteres på midjebeltet på sekken, noe som gjør at du kan ha veldig rask tilgang til kameraet samtidig som du øker kapasiteten for personlig tilbehør, perfekt til de gangene du trenger litt ekstra utstyr med deg.

Plass for datamaskin eller væskesystem

På innsiden mot ryggen finnes en lomme som går langs hele ryggsekkens lengde den du enten kan få plass til et væskesystem eller en laptop. Det finnes en liten henger for væskesystemet, og du leder slangen ut via topplokket. Elastiske remmer finnes på begge skulderremmer for montering av slangen.

Bredt midjebelte med lomme

Midjebeltet er bredt og smidig, noe som gir stor kontaktoverflate uten at det blir tykt eller upraktisk. På den ene siden finnes en lomme for tilbehør du vil ha rask tilgang til, som solbriller, GPS eller snacks. På den andre siden av midjebeltet kan du henge kameraet samtidig som du har skulderbåndet til kameradelen over skulderen. Da får du lett tilgang til kameraet, samtidig som det er beskyttet. Fordelen med å henge kameradelen på midjebeltet er at du får bedre avlastning av skuldrene, samt mulighet til å variere belastningen gjennom dagen ved å stramme eller løsne midjebeltet eller skulderremmen.

Regntrekk

Sekken kommer med regntrekk for både ryggsekken og for kameradelen, slik at du kan bruke kameradelen for seg selv når det er dårlig vær.

Stativfeste

På forsiden av sekken sitter remmer for stativfeste. Disse er smidig gjemt i små lommer du kan skyve unna når de ikke brukes. På innsiden av hovedrommet, midt imot det øvre stativfestet sitter en rem som bør kneppes slik at stativet holdes nær sekken og ikke faller bakover. Remmen på innsiden lar deg også komprimere vesken.

Kapasitet:

 • Fullformats-DSLR med grep og montert 24-70mm f/2,8 og en 70-200mm f/2,8 eller en Mavic Pro
 • 15" laptop eller 2.5L væskesystem
 • 14L personlig utstyr

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.