Smart myggmikrofon med stabil lydkvalitet

Mirfak MC1 myggmikrofon

1050263
  • Myggmikrofon for system-/videokameraer og mobiltelefon
  • Kondensator-type mikrofon med rundopptakende karakter
  • 6 meter kabel med 3,5 mm kontakt
399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Smart myggmikrofon med stabil lydkvalitet

Myggmikrofon MC1 fra Mirfak har et bredt spekter av applikasjoner og fungerer for systemkamera, videokamera og mobiltelefon. Med knappetrykk på enheten tilpasser den seg enten kamera eller mobiltelefon. Pluggen og kabelen er laget av slitesterkt materiale, slik at du får et interferensfritt signal og bedre lydkvalitet.

  • Myggmikrofon for system-/videokameraer og mobiltelefon
  • Kondensator-type mikrofon med rundopptakende karakter
  • 6 meter kabel med 3,5 mm kontakt

Rundopptakende mikrofon – plasser den som du ønsker

Med den rundopptakende mikrofonkapselen kan du plassere mikrofonen som du ønsker - MC1 fanger opp samme mengde lyd i alle retninger. Ved å kjøre myggen på batteristrøm får du høy følsomhet med lite støy og minimal forvrengning.

Slitesterkkabel på 6 meter

Mikrofonens 6 meter kabel er holdbar og er godt skjermet mot interferensstøy og gir deg et stabilt lydsignal.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.