Profesjonell shotgunmikrofon med broadcastkvalitet

Mirfak NP10 shotgunmikrofon

1050264
  • Kondensatormikrofon med supernyrekapsel
  • Solid konstruksjon i messing
  • Lav egenstøy
2 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

NP10 shotgunmikrofon
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
2 744 NOK
NP10 shotgunmikrofon
Mikrofonkabel XLR han - XLR hun 3 meter
Mikrofonstativ DS1 bordsmodell
3 218 NOK

Professional haglemikrofon med kringkastingskvalitet

NP10 fra Mirfak er en kondensatormikrofon med supernyre kapsel, designet helt i messing, med svært lav egenstøy. Med en gjennomtenkt akustisk design og en gullbelagt XLR-kontakt passer denne mikrofonen til kringkasting, film, web-TV og lydproduksjon.

Fordeler

  • Kondensatormikrofon med supernyrekapsel
  • Solid konstruksjon i messing
  • Lav egenstøy

Supernyre kondensatorkapsel

Med shotgundesignet stenger NP10 ute uønskede frekvenser som lekker inn fra sidene, slik at lyden blir rettet og bare plukker opp det du vil ha. Mikrofonen har en frekvensgjengivelse mellom 20 og 20 000 Hz med en nøytral karakter, som lar deg fange en velbalansert lyd. Med en lav egenstøy på 12 dB (A-vektet) og et signal-til-støy-forhold på 80 dB, får du et signal som har minimal støy.

Design i messing

Med en CNC-dreid messingkonstruksjon og en gullbelagt XLR-kontakt får du en mikrofon som er solid og minimalt påvirket av forstyrrelser. NP10 passer til de fleste kameraer, mikrofonstativer og bommer.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.