Trådløs mikrofon med doble sendere og backupopptak

Mirfak WE10 PRO - Dual Wireless Senders + Receiver

1050262
  • 2,4 GHz digitalt, tokanals trådløst mikrofonsystem
  • To sendere med innebygde rundopptakende mikrofoner
  • Inngang for eksterne mikrofoner og utgang for monitorering
  • microSD-spor for sikkerhetskopiering
  • Opptil 50 meters rekkevidde
2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

WE10 PRO - Dual Wireless Senders + Receiver
Lavalier Go
Minnekort Secure Digital Micro 64GB SDXC Extreme
4 174 NOK
WE10 PRO - Dual Wireless Senders + Receiver
Lavalier Go Hvit
USB Lader 230V 1A Svart
3 999 NOK

Trådløs mikrofon med doble sendere

Mirfak WE10 er et ultrakompakt trådløst mikrofonsystem med to sendere – perfekt for kreatører, web-TV, YouTubere og vloggere. Med mottakerens multifunksjonsskjerm og enkle og klare kontroller på enhetene, gir den deg en enkel måte å få god lyd på ditt neste opptak. I tillegg til å være et trådløst mikrofonsystem med to sendere, har WE10 også en smart sikkerhetskopieringsfunksjon for microSD-kort på hver sender. Innspillingen aktiveres av en bryter på siden av enheten.

Fordeler

  • 2,4 GHz digitalt, tokanals trådløst mikrofonsystem
  • To sendere med innebygde rundopptakende mikrofoner
  • Inngang for eksterne mikrofoner og utgang for monitorering
  • microSD-spor for sikkerhetskopiering
  • Opptil 50 meters rekkevidde

Dobbel sender, en mottaker

WE10 leveres med to clip-on sendere med innebygde rundopptakende mikrofoner, samt en kompakt mottaker som passer inn i kameraets blitssko.

Mer enn bare en mikrofon

Foruten å være et trådløst mikrofonsystem med to sendere, har WE10 også en smart sikkerhetskopieringsfunksjon for microSD-kort på hver sender. Opptak aktiveres med en bryter på siden av enheten.

Digital lydoverføring

WE10 unngår forstyrrelser som kan komme fra TV- og radiobølger fra systemet ved hjelp av digital overføring via 2,4 GHz-båndet. Systemet søker automatisk etter den beste frekvensen med minst forstyrrelser og leverer lyd til mottakeren i opptil 50 meter.

Utforsk mulighetene med ekstern mikrofoninngang

Foruten den innebygde mikrofonen i senderen har WE10 også en 3,5 mm inngang for eksterne mikrofoner og en 3,5 mm utgang for overvåking av mottakeren. Oppgrader til en mygg for enda bedre lyd, gjør mikrofonbommen trådløs eller ta opp signal fra mikserbord direkte inn i kameraet og minnekortet. Bare du setter grensene for hva som kan gjøres.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.