Gear4 D3O Denali Snap Cover iPhone 14 Pro Black
Artikkelnummer: 1057416

Gear4 D3O Denali Snap Cover iPhone 14 Pro Black

Støtsikkert deksel til iPhone 14 Pro

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Beskyttelse mot fall opp til 5 meter
  • Kompatibel med MagSafe og trådløs lading
  • 5G-kompatibel
549 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Et skall som, til tross for sitt tynne design og takket være sitt sterke materiale, beskytter smarttelefonen din mot fall og fall. Skallet er laget av en blanding av plast og materialet D3O. D3O er et fleksibelt materiale som er mykt da det ikke utsettes for støt eller fall. Når materialet treffer bakken eller annen hard overflate, trekker molekylene i materialet seg sammen og skaper en hard beskyttelse for telefonen din.

Kompatibel med MagSafe

Denali Snap fungerer med Apples MagSafe-ladesystem. Skallet har magneter i etuiet, så laderen "klikker" på plass og er perfekt for rask trådløs lading.

Leveres med

  • Gear4 D3O Denali Snap Cover iPhone 14 Pro Black
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.