Kampanje

Kraftig gimbal til smarttelefon med gode utbyggingsmuligheter

Moza Mini-MI Smartphone Gimbal

1040604
 • Trådløs lading samt USB-inn og USB-ut
 • 4 stk 1/4" gjenger for tilbehør
 • Flere ulike followmodes
799 NOK1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

BLACK WEEKGjelder begrenset antall!

Mengder av nedsatte priser under Black Week. Kampanjen gjelder t.o.m. 30/11. Klikk på "Les mer" for fullstendig informasjon.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

Mini-MI Smartphone Gimbal
Magic Arms
LED-Belysning Air
1 997 NOK2 488 NOK
Mini-MI Smartphone Gimbal
LED-belysning Amaran AL-MX
DITC80 forlengningskabel Lightning til Apple-produkter
2 794 NOK3 739 NOK

Kraftig og fleksibel gimbal til smartphone med gode utbyggingsmuligheter.

Mini-MI er en smidig og fleksibel gimbal til din smartphone. Funksjoner som trådløs lading, 4 stk 1/4" gjenger for tilbehør, flere ulike follow-modes og en joystick gjør Mini_MI til en kraftig gimbal i lite format. 

Fordeler:

 • Trådløs lading
 • USB-ut
 • USB-inn
 • 4st 1/4" gjenger
 • Flere følgemoduser
 • Inception-mode
 • Sport Gear Mode
 • Joystick
 • Hurtigknapper

Forskjeller mellom Moza Mini MI og MOZA Mini-S

Funksjoner MOZA Mini-S MOZA Mini-MI
Sammenleggbar Ja Nei
Maksimal belastning 260g 300g
Maksimal størrelse på mobil 58-88mm 61-92mm
Trådløs lading av mobil Nei Ja
Trigger (for å bytte mode) Ja Nei
Mobil kamerakontroll Ja Nei
Batteritid 5h 10h
Oppladningstid 1,5h 3,5h

Trådløs lading

Dersom telefonen din har støtte for trådløs lading kan du lade den uten å tilkoble kabel, så lenge den sitter montert i gimbalen.

USB-ut

For telefoner som ikke støtter trådløs lading finnes en USB-A hun, slik at du kan koble til din vanlige ladekabel for å lade telefonen når du filmer.

USB-inn

Det innebygde batteriet lades via en MicroUSB, og kan lades via en PowerBank i lommen eller vesken, bilen, mobilladeren eller datamaskinen.

4stk 1/4" gjenger

4 stk 1/4" gjenger gjør det lett å montere tilbehør som mikrofoner og lamper på Mini_MI. En av gjengene sitter på undersiden, for montering på stativ.

Flere follow-modes

Gimbalen har flere ulike follow-modes for å skape kreative filmer og stabile opptak.

Inception-mode

Inception-mode lar deg rotere telefonen rundt sin egen akse, samtidig som du kan føre gimbalen fremover for en effektfull roterende tagning.

Sport Gear Mode

Sport Gear Mode gjør gimbalen mer responsiv for raske opptak. Gimbalens motorer svarer raskere og lar deg gjøre kraftige og raske bevegelser uten at du mister motivet ditt.

Joystick

En joystick gjør det lett å stille inn retningen på gimbalen din, samt å kontrollere gimbalen når du gjør manuelle opptak. 

Hurtigknapper

Hurtigknappene lar deg bytte followmodes, og gir tilgang til andre funksjoner. Fire stk LED-lamper indikerer hvilken type follow-mode som er aktiv.

Leveres med:

 • Gimbal
 • USB-kabel
 • Bordstativ
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.