Nikon NIKKOR Z 24mm/1,8 S
Nikon NIKKOR Z 24mm/1,8 S
Nikon NIKKOR Z 24mm/1,8 S
Artikkelnummer: 1045499

Nikon NIKKOR Z 24mm/1,8 S

NIKKOR Z 24mm/1,8 S

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Lyssterk vidvinkel på f/1.8
  • Nesten lydløs autofokus med Nikon Multi Focus System
  • Bildestabilisering i 5 akser sammen med ditt Nikon Z-hus
11 892 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikkor Z 24 mm F/1,8 S

En klassisk brennvidde elsket av fotografer og filmskapere over hele verden, kombinert med Nikons nyeste teknologi. Nikkor Z 24mm f/1.8 S er et uunnværlig tillegg til ditt Z-kamera. Med en nesten lydløs autofokusmotor, avansert bildestabilisering, programmerbar kontrollring og optikk utviklet for maksimal bildekvalitet, er dette et objektiv for de som stiller høye krav til både kvalitet og brukervennlighet.

Doble STM-motorer

Ved å kombinere to nyutviklede autofokusmotorer har Nikon praktisk talt eliminert støynivået fra autofokus. I tillegg reduserer teknologien kromatisk aberrasjon og fokuspusting kraftig – ytelse som er merkbar i både stillbilde og film.

Optimalisert bildekvalitet

De ni avrundede blenderlamellene garanterer rund og myk bakgrunnsuskarphet, og alle de fire asfæriske elementene – i kombinasjon med et ED-objektiv og Nikons patenterte Nano Crystal Coat – leverer skarpe bilder helt til kanten, uten forstyrrende fargebrytningsfeil eller vignettering.

Fordeler:

  • Lys, største blenderåpning på f/1,8
  • Nesten stille autofokus
  • Bildestabilisering i 5 akser i kombinasjon med ditt Z-hus
  • Programmerbar kontrollring for myk eksponeringsjustering
  • Utviklet for både fotografer og filmskapere

Leveres med:

  • Front og bakre objektivdeksel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.