Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Nothing phone (1) 12GB+256GB Black
Artikkelnummer: 1056335

Nothing phone (1) 12GB+256GB Black

phone (1) – en ny måte å kommunisere på

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 6,55" 120Hz OLED-skjerm
 • 12GB RAM & 256GB lagring
 • Glyph Interface og NFT Gallery
5 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kjent, men likevel annerledes. Dette er Nothing phone (1). Med Nothing OS får du kun det beste fra Android og gir deg muligheten til å kontrollere tredjepartsprodukter direkte fra hurtiginnstillingene. De avanserte lysmønstrene på baksiden viser hvem som ringer, fra hvilken app du fikk varsling og hvor mye batteriet har ladet uten at du trenger å se på displayet. Utstyrt med en OLED-skjerm som gir rikere fargegjengivelse og dypere kontraster. Oppdateringshastigheten på 120Hz skaper en responsiv interaksjon og en flytende spillfølelse. phone (1) fra Nothing er en smarttelefon du bare må oppleve.

Fordeler

 • Nothing OS - Minimalt med forhåndsinstallerte apper
 • Styrer tredjepartsprodukter uten separate apper
 • 50 MP dobbeltkamera med dobbel bildestabilisering
 • OLED-skjerm med rik fargegjengivelse og kontrast
 • Ring Light-effekt med Glyph Interface
 • Autentiser og spor priser på NFT
 • Dobbeltsidig Gorilla-glass for en stilig og slitesterk overflate
 • Trådløs lading og omvendt lading
 • Vann- og støvbestandig i henhold til IP53-klassifisering
 • Låser opp via fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning
 • Laget av 100 % resirkulert aluminium

Fullpakket med ytelse

Nothing phone (1) er utstyrt med Qualcomm® Snapdragon ™ 778G+ for fantastisk grafikk og ytelse. OLED-skjermen gir deg en rik fargegjengivelse med over en milliard farger og dyp kontrast. Spillmodusen sammen med oppdateringsfrekvensen på 120Hz gir deg en forbedret og flytende spillopplevelse. Varsler og utilsiktede trykk minimeres for å låse konsentrasjonen. Alt gjort raskere med 5G. Bruk den hele dagen uten å måtte bekymre deg for batterilevetiden. Lader 50 % på bare 30 minutter. Lad trådløst eller med ledning.

Nothing OS

Nothing OS leverer kun det beste fra Android, helt uten bloatware. Ingen bloatware betyr at smarttelefonen din har et minimum av forhåndsinstallerte apper når du først starter den. Det gir deg friheten til å tilpasse smarttelefonen etter dine ønsker og gir optimalisert hastighet og smidighet. Nothing Ecosystem er en åpen invitasjon, og du kan kontrollere tredjepartsprodukter direkte fra hurtiginnstillinger. Lås opp Teslaen eller endre fargen på Philips Hue-lysene uten å laste ned separate apper. Gjennom smart læring lærer Nothing OS raskt hvilke apper du bruker mest for å sikre at de alltid laster superraskt. Apper i bakgrunnen fryses i mellomtiden for å spare strøm.

Glyph Interface

Møt Glyph Interface – En ny måte å kommunisere på. I tillegg til å gi phone (1) sitt unike utseende, kan du se gjennom de ulike lysmønstrene om den ringer, hvilken app du fikk varsel fra, hvor mye smarttelefonen din har ladet og mye mer. Match kontaktene dine med et unikt Glyph-mønster med matchende vibrasjon, slik at du vet hvem som ringer selv før du løfter den. Den fungerer selv i stille modus, slik at du aldri går glipp av et varsel. Lysstyrken kan justeres etter ønske.

50 MP Dualkamera

På tide å tenke nytt, flere kameraer betyr ikke bedre kvalitet. Fang strålende realisme med dualkamerasystemet med avanserte 50 MP-sensorer. Du kan ta portretter med tydelig fokus takket være blenderåpningen på f/1.8. Ta vidvinkelbilder med et 114° synsfelt. Film i krystallklar 4K med dobbel bildestabilisering og Live HDR. Glyph Interface fungerer også som et bærbart Ring Light for fotografering og videoopptak. Det gir deg bedre og mer autentisk lys, selv i mørke omgivelser.

NFT Gallery

NFT-er er en populær type kryptografi med unike metadata. Bare med Nothing phone (1) får du et innebygd verktøy for å kunne autentisere og spore priser på NFT-ene dine. Du kan også vise dem i fem forskjellige størrelser gjennom en smart widget på startskjermen.

Omvendt lading

Sammen med Nothing ear (1) har du tatt et første steg inn i Nothing Ecosystem. Opplev en sømløs sammenkobling og lad dine ear (1) på baksiden av phone (1) takket være omvendt lading.

Ansvarlig bærekraftig

Nothing har besluttsomhet når det gjelder å redusere miljøpåvirkningen av teknologi. Nothing phone (1) er laget av 100 % resirkulert aluminium. Over 50 % av plastkomponentene kommer fra biobaserte og resirkulerte kilder, noe som gjør Nothing til en leder i bransjen. Smarttelefonen leveres i resirkulert fiberemballasje.

Leveres med

 • Nothing phone (1) Black, 12 GB RAM og 256 GB lagring
 • USB-C til USB-C-kabel
 • Sikkerhetsinformasjon og garantikort
 • Skjermbeskytter (forhåndspåført)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen