Nothing Phone (2) 12+256 Dark Grey
Nothing Phone (2) 12+256 Dark Grey
Nothing Phone (2) 12+256 Dark Grey
Nothing Phone (2) 12+256 Dark Grey
Nothing Phone (2) 12+256 Dark Grey
Artikkelnummer: 1060003

Nothing Phone (2) 12+256 Dark Grey

phone (2) – redefinerer din interaksjon med teknologi

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 6,7" 120Hz OLED-skjerm
 • 50 megapikslers Dualkamera
 • Tilpassbart Glyph Interface

Velg variant

8 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ikke bare en telefon – en opplevelse. Nothing Phone (2) er en smarttelefon som med sin intuitive design og smarte funksjoner redefinerer hvordan du interagerer med teknologi. Med det nye Glyph-grensesnittet er varsler godt synlige, og du kan tilpasse hver kontakt med unike lysmønstre. Operativsystemet Nothing OS 2.0 gir deg friheten til å tilpasse telefonen etter dine ønsker og widgets gir deg rask tilgang til viktig informasjon. Med det avanserte doble kameraet kan du fange virkeligheten på en helt ny måte, og den kraftige Snapdragon™ 8+ Gen 1-prosessoren gir deg superrask ytelse. Oppdag nye muligheter med Phone (2) og gå over til den lyse siden.

Fordeler

 • Kontroller tredjepartsprodukter uten separate apper
 • 50 MP dobbeltkamera med dobbel bildestabilisering
 • OLED-skjerm med rik fargegjengivelse og kontrast
 • Ringlyseffekt med Glyph Interface
 • Autentiser og spor priser for NFT-er
 • 120Hz OLED med LTPO
 • Snapdragon™ 8+ Gen 1
 • Dobbeltsidig Gorilla-glass for en stilig og slitesterk overflate
 • Trådløs lading og omvendt lading
 • Vann- og støvbestandig i henhold til IP53-klassifisering
 • Låser opp via fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning
 • Laget av 100 % resirkulert aluminium

Telefon (2) er en smarttelefon som omdefinerer hvordan du samhandler med teknologi

Redefiner interaksjonen mellom deg og teknologien

Gå over til den lyse siden med «Phone (2)» – en smarttelefon som omdefinerer interaksjonen mellom deg og teknologien. Den gjennomtenkte designen tilbyr nye måter å bruke enheten på, slik at du kan være mer tilstede og fokusere på det som virkelig betyr noe.

Oppdatert Glyph Interface

Med Nothing Phone (2) får du et nytt funksjonsnivå i Glyph Interface – avanserte lysmønstre på baksiden av telefonen som er perfekt tilpasset en verden hvor man ønsker å redusere skjermtiden. Tildel unike lys- og lydsekvenser til hver kontakt og type varsling, så holder du deg et skritt foran. Få viktig informasjon på et øyeblikk. Utforsk individuelle Glyph-segmenter for å få tilgang til viktig informasjon og kontrollere ulike funksjoner på telefonen. Bruk lysene som en nedtellingstidtaker, batteriindikator, volumkontroll og ditt personlige ringelys. Det er smart, intuitivt og skjermfritt.

Med Nothing Phone (2) får du et nytt nivå av Glyph Interface-funksjonalitet

Bedre ytelse enn i forgjengeren

Phone (2) har 80 % bedre ytelse sammenlignet med forgjengeren takket være Snapdragon 8+ Gen 1-prosessoren. Superrask, den beste varmestyringen, avanserte kamerafunksjoner og mye mer.

Integrasjon med tredjepartsenheter

Det oppdaterte Glyph-grensesnittet fungerer også som en fremdriftsindikator for din taxitur eller leveringstjeneste. Se lysene telle ned og hold styr på når Uberen din ankommer eller når maten er på vei. Du trenger ikke engang å bruke skjermen.

50 megapikslers dobbeltkamera og 32 megapikslers frontkamera

Frontkameraet har en sensor på 32 megapiksler, som er dobbelt så mye som Phone (1) har. Alle farger, nyanser og uttrykk kommer til sin rett. Nothing har også oppgradert hovedkameraet på 50 megapiksler + 50 megapikslers ultravidvinkelkamera med smarte innstillinger som gjør Phone (2) til en virkelig favoritt. Du kan også lage mesterverk i 4K og 60 fps med det bakre hovedkameraet. Slå på handlingsmodus når det er mye som skjer i bildet. Den fungerer utmerket sammen med den innebygde, doble stabiliseringen som gir veldig fine resultater selv om du er i bevegelse.

Ingenting har også redesignet hjemme- og låseskjermen for rask tilgang til apper

Tilpass din Nothing-opplevelse

Nothing hentet inspirasjon fra telefonens karakteristiske design for å skape en helt ny visuell identitet for programvaren. Alt føles umiskjennelig Nothing. Nothing OS 2.0 tilbyr en rekke tilpassede funksjoner som gir deg mulighet til å bruke telefonen mer bevisst og effektivt. Det er enkelt, effektivt og tilpasset dine behov. Nothing har også redesignet start- og låseskjermen for rask tilgang til apper uten distraksjoner. Tilpass alt fra appetiketter og rutenettoppsett til widgetstørrelser.

Leveres med

 • Phone (2)
 • USB-C-kabel
 • Skjermbeskyttelse (forhåndsinstallert)
 • Sikkerhets- og garantiinformasjon
 • SIM-utløserverktøy
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen