Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

26.03.2019

Firmwareoppdatering til Moza Air 2

Moza slipper ny og etterlengtet firmware til sin signaturgimbal Air 2. De største endringene som oppdateringen gir er økt støtte for Nikon Z6, Z7 og D850 samt Canon EOS R.


Oppdateringen forbedrer kompatibiliteten med aktuelle kameraer på markedet, og gir økte kontrollmuligheter, fremfor alt for Nikons Z6 og Z7 samt D850. Også Canons speilløse kamera EOS R får etterlengtet støtte med oppdateringen.

Oppdateringen inneholder følgende;

 • Elektronisk fokussupport for Nikon D850, Z6, og Z7 med kompatible Nikkor-objektiv.
 • Adaptiv hastighetsjustering for Nikon D850, Z6 og Z7.
  • Med tre hastighetsinnstillinger; rask, medium og langsom kan du tilpasse fokusdragningen etter hva som passer best for deg
 • Blender-, lukker- og ISO-kontroll for Nikon D850, Z6 og Z7
 • Mulig å ta bilder, starte videoinnspilling og justere parametere som blender, lukkertid og ISO med Canon EOS R
 • Mulighet til å switche til live view på Nikon D850
 • Mer omfattende og nøyaktig kontroll over innstillingsparametere for Canon- og Nikonkameraer
  • Innstillingen gir mindre økninger for en mer nøyaktig innstilling av ISO og eksponeringstrinn.
 • Autofokus-support i video for Canon-, Sony- og Nikonkameraer
 • Mindre buggjusteringer

Du laster ned softwaren for å oppdatere samt firmware via denne linken: https://www.gudsen.com/moza-air-2-downloads. Dersom det er første gang du oppdaterer gimbalen din - bruk datamaskinen din.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.