18.01.2022

Garmin fenix 7 er endelig her

Den etterlengtede oppfølgeren fenix 7 er endelig her! Garmin har oppdatert sin svært populære multisportsklokke med berøringsskjerm, lengre batterilevetid, muligheten til å laste ned topografiske kart over hele verden og enda bedre treningsregistrering for treningsøkter med høy intensitet. Garmin Fenix 7 leveres i flere modeller, der du kan velge mellom forskjellige størrelser og om du vil ha med eller uten lading i sollys og innebygd lommelykt. Med lanseringen av Phoenix 7 annonserer Garmin også den nye epix 2. Les mer om de forskjellige modellene og kjøp din klokke nå!


fenix7_news-toppbanner.jpg

fenix 7 – nå med berøringsskjerm

For første gang i Garmins fenix-serie har klokkene fått berøringsskjerm. Trykk og sveip for å få frem forskjellige apper og funksjoner, se data, naviger og mer. De fysiske knappene på siden av klokken forblir, og du kan velge å deaktivere berøringsskjermen for å bare bruke knappene hvis du foretrekker det.

Hva annet er nytt i fenix 7?

  • Hvis du vil ha enda enklere bruk av Garmin-klokken, kan du nå justere enhetsinnstillingene både direkte på klokken og fra mobiltelefonen via Garmin Connect appen. Innstillingene synkroniseres nå i sanntid mellom klokken og mobilen for å forenkle konfigurasjonen.
  • Du får tilgang til flere globale satellittnavigasjonssystemer (GPS, GLONASS, GALILEO).
  • Nå kan du laste ned TopoActive-kart fra hele verden. Velg dekning etter behov og oppdater komfortabelt direkte til klokken via Wifi-tilkobling for å holde ekspedisjonene på rett spor.
  • Klokken har utholdenhetsdata i sanntid som brukes til å spore og administrere innsatsen din. Dette gir deg en bedre forståelse av hvordan utholdenheten din endres under aktiviteter, og hjelper deg med å unngå overarbeid ved starten av løpeturen eller aktiviteten.
  • HIIT-treningsøktene sporer treningsøktene med høy intensitet, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og selvdesignede treningsøkter. Du kan blant annet angi antall runder, arbeidsintervaller og hvile.
  • Liker du slalåm? Ta deg ned skibakkene med forhåndslastede SkiView-kart, og se navnene og vanskelighetsgradene til mer enn 2000 skisteder over hele verden rett på klokken.

Hva er forskjellen mellom de forskjellige fenix 7-modellene?

fenix 7 kommer i en rekke modeller som har de samme grunnleggende funksjonene, men varierer med noen få ekstra funksjoner. Her kan du sammenligne de forskjellige modellene og se de viktigste forskjellene mellom dem.

  fenix 7 fenix 7S fenix 7 Solar edition fenix 7S Solar edition fenix 7X Solar edition
Boettstørrelse 47 mm 42 mm 47 mm 42 mm 51 mm
Display 1,3" 260x260 px 1,2" 240x240 px 1,3" 260x260 px 1,2" 240x240 px 1,4" 280x280 px
Skjermglass Forsterket glas Forsterket glas Power Glass™ Power Glass™ Power Glass™
Batteritid smartwatchmodus (opptil) 18 dager 11 dager 18 dager / 22 dager med sollyslading 11 dager / 14 dager med sollyslading 28 dager / 37 dager med sollyslading
Batteritid kun GPS (opptil) 57 timer 37 timer 57 timer / 73 timer med sollyslading 37 timer / 46 timer med sollyslading 89 timer / 122 timer med sollyslading
Expedition GPS-modut (opptil) 40 dager 26 dager 40 dager / 74 dager med sollyslading 26 dager / 43 dager med sollyslading 62 dager / 139 dager med sollyslading
Innebygd lommelykt - - - - Ja
Solcellelading - - Ja Ja Ja
Passende håndleddsomkrets for medfølgende silikonbånd 125-208 mm 108-182 mm 125-208 mm 108-182 mm 127-210 mm
Vekt med / uten armbånd 79 / 56 gram 63 / 47 gram 79 / 56 gram 63 / 47 gram 96 / 68 gram

fenix 7 og fenix 7S – robust multisportsklokke med GPS og smarte funksjoner

fenix 7 og fenix 7S er i hovedsak den samme klokken, forskjellig utelukkende i størrelse og batterilevetid. Med berøringsskjerm og fysiske knapper kan du kontrollere innholdet og bruke apper på den lyse fargeskjermen. Smartklokkene har en slitesterk og velprøvd design for å tåle et tøft tempo, og du kan bruke dem med både iPhone- og Android-mobiler.

Kontroller kameraet med klokken

Deler du vanligvis fotojobbene dine på sosiale medier med videoer fra bak kameraet? Med en Garmin fenix 7 eller 7S på armen er det enda enklere å ta deg selv med mobilkameraet. Gjennom tredjepartsapper du laster ned til klokken, kan du fjernstyre mobiltelefonen din på Android-telefoner. Det betyr at du kan ta et bilde eller ta opp en video direkte fra håndleddet. Det er også nyttig hvis du vil ta bilder i en vinkel der det er vanskelig å få tilgang til utløseren på telefonen din - kanskje høyt over hodet, på selfie-pinner eller stativer eller lavt nede over bakken. Knips bilder eller start et videoopptak direkte fra klokkeskjermen.

fenix 7, 7S og 7X Solar med lading i sollys

Garmin har gitt generøs batterilevetid til Fenix 7-serien og har også lagt til intuitiv lading i sollys på utvalgte modeller. Rundt skjermen sitter en tynn linse som er 54% større enn på Phoenix 6X Pro Solar, som fanger solens lys og konverterer den til energi for klokken.

Når den er fulladet, har Fenix 7 Solar en brukstid på mellom 11 og 28 dager, avhengig av modell, og sollysladningen forlenger batterilevetiden med flere dager. Dette gjør at du kan bruke klokken enda lenger mellom ladinger. Selv i GPS-modus og ekspedisjonsmodus forlenges batterilevetiden betydelig ved å lades av sollys. Lading i sollys er anslått til tre timer per dag utendørs i 50 000 lux.

Klokken som har ekstra alt er fenix 7X Solar. I tillegg til funksjonene ovenfor har 7X-modellen en innebygd LED-lommelykt som både kan lyse opp mørket for deg og gir ekstra sikkerhet og synlighet under turer og løp når solen har gått ned.


epix 2 - multisportsklokke med AMOLED-skjerm

Vær episk med epix! Sammen med utgivelsen av fenix 7 slippes også neste generasjon epix, som er alt du liker med fenix 7-serien, men som også har blitt toppet med en lys og fargerik AMOLED-skjerm. Med intuitive berøringsfunksjoner kombinert med fysiske knapper har du en fleksibel måte å administrere klokken på, velge apper og vise data på.

Gjennom Garmin Connect IQ-appen kan du laste ned forskjellige urskiver for å tilpasse klokken og velge mellom en rekke apper som passer deg og livsstilen din. Via Bluetooth-tilkobling til mobilen din får du varsler som meldinger, innkommende samtaler, kalenderalarmer og mye mer. Du kan også bruke klokkens innebygde GPS til håndfri navigasjon med kart eller til å geotagge bildene dine mens du er ute på fotooppdrag. Mulighetene for en Garmin epix 2 på armen er nesten uendelige.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.