Objektiv til Canon

Finn objektiver til Canon-kameraet ditt her, både speilreflekskameraer og Canons speilløse systemkameraer. Her finner du objektiver med Canon EF-fatning, EOS M-fatning og objektiver til Canon RF. Velg mellom merker som Canon, Tamron, Sigma, Samyang og mer. Vi har teleobjektiver og optikk for makro, zoom og action, det fins noe for alle. Besøk oss i butikk for å få personlig hjelp eller kjøpe direkte på nettet.

176 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.