Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

18-300mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM C til Canon

Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM C til Canon

1014320
  • Perfekt reiseobjektiv med stort zoomområde
  • Rask autofokus og god nærgrense
  • Bildestabilisering (for Nikon, Canon og Sigma)
5 899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

18-300mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM C til Canon
Pusseklut mikrofiber
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
6 077 NOK
18-300mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM C til Canon
USB Dock Canon
WR Protector Filter 72mm
7 497 NOK

Zoomobjektivet som har alt du trenger i "en pakke"
Mange zoomobjektiv krever ofte å være kompakte og robuste for å være istand til å dekke alle de krav som en fotograf stiller til et objektiv. Dette objektivet er resultatet av Sigmas mål om å oppfylle kravene om allsidighet og optisk prestasjon.

Comtemporary-serien er høypresterende og er utstyrt med den siste teknologien for å både ha høy prestasjon men alikevel være kompakt for å passe i ulike fotosituasjoner.

De mest passende glasselementene er utvalgt for å optimere brennvidden på objektivet. Fra vidvinkel til telefoto og makro får du fantastisk bildekvalitet gjennom hele zoomområdet. Objektivet kompenserer for fortegning veldig godt, spesielt i vidvinkelmodus.

Objektivet er behandlet med Super Multi-Layer Coating som minimerer lysslør og ghosting.  Dette innebærer at dine bilder blir skarpe og har høy kontrast selv i motlys.

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Solblender

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.