Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

500mm f/4 DG OS HSM Sport til Canon

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport til Canon

1029002
 • Høytpresterende fast teleobjektiv for sport og natur
 • Lyssterkt for å holde nede ISO eller bruke raske lukkertider
 • Kompatibel med 1,4x eller 2x telekonverter
 • Manuell tilsidesetting av autofokusen og ulike bildestabiliseringsmoduser
69 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

500mm f/4 DG OS HSM Sport til Canon
Regntrekk Large DSLR (opp til 600mm)
Pusseklut Photo Microklear Cloth
70 847 NOK
500mm f/4 DG OS HSM Sport til Canon
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
Kameraryggsekk BackLight 36L Photo Daypack -
73 348 NOK

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport

Dette superteleobjektivet leverer ekstremt høy optiske ytelse sammen med omfattende funksjonalitet og lang holdbarhet. Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport er vann- og støvsikret så du kan bruke objektivet under de mest krevende situasjoner.  Den store blenderen sammen med en rask og lydløs autofokus lar deg fryse motiver i hurtig bevegelse, og og bildestabilisatoren lar deg håndholde objektivet selv i svakt lys.

 • Ektremt høy bildekvalitet
 • Vannavstøtende coating
 • OS-system med akselerometer
 • Optimalisert autofokus

Lett og tøft

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport er laget av slitesterkt magnesium for lav vekt med lang holdbarhet. Objektivets solblender er av karbonfiber som gjør den lett og sterk. Objektivet har en vann- og oljeavvisende coating som gjør at objektivet fungerer utmerket i duskregn, ved havet og under en rekke andre forhold. Det finnes dessuten et stort og stabilt innebygd stativfeste med 90° klikkstopp som gjør det lett å bytte mellom horisontal og vertikal fotografering. Klikkstoppene kan lett stenges av med en knapp.

Hyper Sonic Motor

Objektivets HSM-motor gir rask og lydløs fokusering. Kontinuerlig AF (AF-C) fobedrer og effektiviserer dessuten fokuseringen. Autofokusknappen har to forhåndsprogrammerte modi som gjør at du kan sette din egen autofokusinnstilling. Objektivet kan da huske fokusposisjonen du har valgt og kan også slå av autofokus når den ikke behøves. Stiller du inn autofokusknappen på MO (Manual Override) kan du bytte mellom manuell fokus og autofokus ved å vri på fokusringen.

Optisk bildestabilisator

Det innebygde OS-systemet med akselerometer gjør at objektivet tåler lange lukkertider opp til 4 blendertrinn lengre enn uten OS. Det finnes to innstillinger for bildestabilisatoren, der den ene er til generell bruk, og den andre til panorering, der objektivet ikke stabiliseres i panoreringsretningen. Akselerometeret brukes i denne modusen, så du får optimal stabilisering enten du panorerer horisontalt, vertikalt eller diagonalt. Autofokusen fungerer like bra med telekonverter (selges separat) som uten.

Optisk ytelse

Objektivet er konstruert med to FLD-glass og ett SLD-glass med liknende egenskaper som fluorittglass – alt for å motvirke alle typer fargefeil. Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport har gjennomgått omfattende kvalitetskontroll med Sigmas egenutviklete A1-system. Takket være dette, kan Sigma nå oppdage mikroskopiske avvik fra det strenge kvalitetsregimet.

Kompatibel med Sigma MC-11 og USB-dock

Ved bruk sammen med objektivadapteret MC-11, (selges separat), fungerer Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport også på kameraer med Sony E-fatning. Objektivet er dessuten kompatibelt med Sigmas USB-dock (selges separat), for oppdatering av firmware og spesialtilpassinger av objektivet.

Leveres med:

 • Solblender
 • Framre og bakre objektivdeksel
 • Veske
 • Filterholder med WR Protector 46mm

 


@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.