Canon EF 50mm f/1.4 USM
Artikkelnummer: 15137

Canon EF 50mm f/1.4 USM

EF 50mm f/1.4 USM

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Høy lysstyrke på f/1,4
  • Fast normalobjektiv på 50mm
  • Fungerer som portrettobjektiv på kameraer med APS-C-sensor
4 141 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon EF 50/1,4 USM
Dette er et fastobjektiv med god kvalitet, kompakt format, god lysstyrke og suveren bildekvalitet.  God lysstyrke gir deg mulighet til å ta skarpe bilder også under dårlige lysforhold. Det høye blendertallet vil også gi muligheten til å fotografere med liten dybdeskarphet, som gir deg store kreative muligheter.

To høy-refraksjons linseelementer og ny Gaussisk optikk fjerner astigmatisk differanse. Klare bilder med lite skinn oppnås selv med maksimal blenderåpning. USM er en forkortelse for ultrasonisk motor. Denne teknologien har Canon utviklet for å produsere rask, nesten lydløs fokusering i det enkelte objektiv.


Leveres med:

  • Bakre- og fremre-objektivdeksel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.