Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Kampanje

SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD G2 til Canon

Tamron SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD G2 til Canon

1035095
 • Lyssterk normaloptikk med bildestabilisering
 • Allsidig brennvidde for både studiom reportasje, landskap, portrett og mye mer
 • Doble prosessorer gir rask autofokus og effektiv bildestabilisering
 • Værtett design
 • Kompatibelt med Tamron Tap-in console
10 991 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Tamron TAP-in på kjøpet!Verdi 995,-

Få Tamron TAP-in uten ekstra kostnad når du kjøper sammen med utvalgte Tamron G2-objektiver. Legg produktet i handlevognen sammen med gyldig objektiv for å aktivere tilbudet. Kampanjen gjelder t.o.m. 29/2
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD G2 til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
11 209 NOK

Lyssterk normalzoom med bildestabilisering og rask autofokus.

Takket være sin fleksible brennvidde og høye lysstyrke passer Tamron 24-70mm f/2,8 Di VC USD G2 til mange ulike situasjoner. Godt egnet for både portrett, landskap, reportasje, erise og selv en viss sportsfotografering,

Fordeler:

 • Høy lysstyrke
 • Fleksibel brennvidde
 • Bildestabilisering
 • Doble prosessorer
 • Værtett
 • Elektromagnetisk blender
 • Kompatibel med Tamron Tap-in Console

Objektivet er laget med 17 linseelementer i 12 grupper, hvorav tre stk XR-glassm, to stk LD-glass motvirker fargeforskyvninger og fire stk asfæriske linser minimerer distortionen. Tamrons eBand-coating reduserer effektivt reflekser og minimerer strølys, noe som medfører økt kontrast og skarphet.

Objektivet har to stk microprosessorer, en tar kun hånd om autofokusen og bidrar til høyere fokuseringshastighet og nøyere skarphetsinnstilling. Den andre prosessoren er utelukkende dedikert til bildestabiliseringen. Takket være et skall i metall og gummipakninger mot kameraets bajonett blir Tamron 24-70/2.8 G2 tettet mot fukt og støv for å takle tøffere værforhold. Et fluorskit på frontlinsen letteregjør rengjøring fra skitt og vann, og gjør linsen mindre følsom for riper og fingeravtrykk.

Den elektromagnetiske blenderen gir rask og nøyaktig blenderkontroll, noe som kommer godt med ved bruk av rask seriebildetagning, og spesielt for filming.

Via Tamron Tap-in Console kan du justere fokusinnstillinger på objektivet, samt oppdatere det for kommende kameramodeller.

Leveres med:

 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.