Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Canon M
Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Canon M
Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Canon M
Artikkelnummer: 1028268

Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Canon M

35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Canon M

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
4 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Meget lyssterkt normalobjektiv til speilløse APS-C-kameaer

Laget for speilløse kameraer med APS-C-brikke og gir et overraskende lite og lett objektiv, tross den store blenderåpningen.

Fordeler

  • Meget høy lysstyrke, F/1,2
  • Lett og lite i forhold til lysstyrken
  • UMC-coating for bedre motlysegenskaper
  • Asfærisk linseelement for høyere bildekvalitet
  • Sirkulær blender med 9 blander for finere bokeh

Lyssterkt normalobjektiv

Objektivet tilsvarer et klassisk 50mm-objektiv når det monteres på en APS-C-kamera, og sammen med den store lysstyrken gir deg meget gode muligheter for å jobbe med tydelig bakgrunnsuskarphet. Lysstyrken hjelper til å få klare bilder, selv når lyset blir svakt.

Liten og lett

Samyang har designet dette objektivet spesielt for speilløse kameraer. På den måten kan objektivet gjøres lite i forhold til lysstyrken på f/1,2.

Vakker bokeh og nøyaktig fokuskontroll

Utstyrt med 9 avrundete blenderlameller, gjengis de uskape områdene mykt og pent, så objektivets lysstyrke kan utnyttes til det maksimale. En bred fokusring med myk justering hjelper til, og gjør det lett å stile fokus. Dagens speilløse kameraer har en rekke teknikker for å hjelpe brukeren til å stille skarpheten rett med manuelle objektiver.

Asfæriske linser og UMC coating

For å kunne levere maksimal bildekvalitet på største blender, er objektivet utstyrt med to asfæriske linser og ett ED-element i fronten. Det holder bildekvaliteten høy, selv på største blender, og hindrer fargefeilbrytniger. For øvrig består objektivet av 9 linser i sju grupper.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.