Canon RF 800mm f/11 DO IS STM
Canon RF 800mm f/11 DO IS STM
Canon RF 800mm f/11 DO IS STM
Artikkelnummer: 1048670

Canon RF 800mm f/11 DO IS STM

Revolusjonerende supertele på 800mm til EOS RF

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Rimelig supertele på 800mm for sport- og naturentusiaster
 • 5 trinns bildestabilisator slik at du enkelt kan fotografere håndholdt
 • STM-motor for autofokus gjør den stille, rask og pålitelig
10 982 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Revolusjonerende supertele med kraftig ytelse

Dette superteleobjektivet for EOS RF er for de som ønsker å komme enda nærmere objektene og ta fantastiske bilder. RF 800mm er en rimelig objektiv med høy ytelse og en nesten lydløs autofokusmotor. Sammen med den integrerte optiske stabiliseringen er det ikke noe problem å fotografere håndholdt. Kom nærmere med RF 800mm.

Fordeler

 • Rimelig supertelobjektiv med 800 mm for sport- og naturentusiaster
 • Innovativ design som gjør den sammenleggbar
 • DO-elementer gjør den kompakt i både størrelse og vekt
 • 5-trinns bildestabilisator, slik at du enkelt kan fotografere håndholdt
 • STM-autofokusmotor som gjør den stillegående, rask og pålitelig
 • Fast blenderverdi på f/11 som fungerer ypperlig utendørs og i lyse miljøer
 • Kan kombineres med telekonvertere og fortsatt få fullt funksjonell autofokus

Supertele for entusiasten

Dette 800mm objektivet fra Canon snur alt vi visste om superteler opp ned. Med en vekt på under 1,4 kilo og lengde mindre enn 29 centimeter, er det virkelig en innovativ design. Objektivet er sammenleggbart som gjør det enkelt å felle sammen når du ikke lenger fotograferer, og derfor får du også en mye mer kompakt størrelse enn lignende objektiver på markedet.

Den faste blenderverdien er kanskje noe man stiller spørsmål ved, men faktum er at f/11 på en kamerakropp som EOS R, R5 eller R6 gjør seg veldig bra. Supeteler brukes i de fleste situasjoner utendørs hvor lys ikke er noe problem. På lengre brennvidder som 600mm eller 800mm får du fortsatt en bemerkelsesverdig god bokeh selv om du har en høyere blenderverdi. Dette betyr at du fortsatt får en veldig fin separasjon mellom objekt og bakgrunn uten å fotografere på lavere blenderverdier.

Bildestabilisering

Når du tar bilder med lengre brennvidder, er bevegelse og risting mye mer merkbare enn når man tar bilder med for eksempel et vidvinkelobjektiv. Takket være Canons 5-trinns bilstabilisering kan du nå skyte helt håndholdt uten å bekymre deg for kameraristing i bildene dine.

Leveres med

 • RF 800 f/11 IS STM
 • Linsedeksel E-82II
 • Bakre linsedeksel RF
 • Brukerhåndbok

 

 

 

 

 

 

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.