Kampanje

Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR

Fujifilm Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR

1019089
  • Lyssterkt, fast og skarpt objektiv tilsvarende 24 mm.
  • Lysstyrken, vidvinkelen og værtettingen gjør at objektivet passer utmerket til landskap og naturfoto, men også for bymiljøer og innendørsfoto.
  • Objektivet er utstyrt med AF/MF-omkoblere, blenderring og avstandsskala.
9 187 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fujifilm vinter cashbackFå 1000,- tilbake

Akkurat nå får du penger tilbake når du kjøper utvalgte produkter fra Fujifilm. Kampanjen gjelder t.o.m. 17/1 - 2021. Klikk på "les mer" for å få mer informasjon.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
10 985 NOK11 585 NOK
Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR
solblender LH-XF16 til XF 16mm f/1.4 R WR
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
10 001 NOK

Værtettet vidvinkel med svært god lysstyrke.

  • Brennvidde tilsvarende 24mm på fullformat
  • Kraftig værtetting
  • Ekstremt rettegnende
  • Nærgrense på 15cm (5-6cm foran objektivet)

Fujifilm XF16 - 16mm F1.4 R WR
Dette lyssterke og værbeskyttede vidvinkelobjektivet har en fast brennvidde som tilsvarer 24mm på fullformat og en største blender på f/1.4. Den store blenderen gjør det mulig for deg å fotografere i svakt lys med liten dybdeskarphet og du får en vakker bokeh. Du kan komme veldig nær motivet siden nærgrensen er beskjedne 15cm (regnet fra bildebrikken).

Objektivdesigen består av 13 elementer i 11 grupper med to asfæriske elementer og to ED-elementer for å minimere fargefeilbrytninger. Dessuten har objektivet to typer antirefleksbehandling som effektivt reduserer ghosting og flares.

XF-serien er Fujifilms toppklasse av objektiver, og tilbyr usedvanlig høy kvalitet på både optikk og konstruksjon. Disse objektivene alene er grunn nok til at mange velger Fujifilm X-systemet.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.