Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH

Leica Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH

1003401
78 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
80 043 NOK80 693 NOK
Et klassisk vidvinkelobjektiv i S-systemet med eksepsjonelt høye optiske prestasjoner Leica Summarit-S 35mm f:2.5 ASPH Sort utførelse Filterfatning 82mm To asfæriske elementer og spesialglass med høye brytningsverdier garanterer eksellent skarphet og høy kontrast helt ut i bildekantene. De førsteklasses resultatene beholdes i nærområdet takket være et bakgrunns fokuseringssystem. Nærgrensen på 55cm åpner for interessante komposisjoner som tillater bruk av objekter i forgrunnen med eksellente resultater. Med den høye lysstyrken, vannbeskyttelsen og kompakte utførelsen er objektivet en sikker partner til LEICA S2 under utendørs fotograferinger. Mål: ca 8.79 x 12.19 cm (Diameter x lengde) Vekt: 930g
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.