Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art til L-Mount
Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art til L-Mount
Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art til L-Mount
Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art til L-Mount
Artikkelnummer: 1044968

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art til L-Mount

Profesjonell vidvinkelzoom med høy lysstyrke til L-Mount

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Optimert for L-Mount passer Panasonic S og Leica
 • Høyoppløst optikk som gir utmerket skarphet og detaljer
 • Ny coatingteknologi: Nano Porous Coating
16 986 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profesjonell vidvinkelzoom med høy lysstyrke til L-mount

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN er ett nyutviklet objektiv for speilløse fullformats kamera (fungerer forøvrig like bra på APS-C kamera). Dette innebærer at objektivet har fått en met mer kompakt design og gir en meget høy opptisk ytelse. Dette er objektivet for deg som fotograferer landskap, astrofotografi, interiør, arkitektur, filmer og action/sport-bilder i spennende vinkler.

Fordeler

 • Optimert for speilløse systemkamera
 • Høyoppløst optikk som gir utmerket skarphet og detaljer
 • Bred bildevinkel kombinert med høy lysstyrke
 • Konstant lysstyrke igjennom hele zoomområdet
 • Ny coatingteknologi: Nano Porous Coating
 • Filterholder i bajonett fatningen

Optimert for speilløsa systemkamera

Objektivets bajonett er optimert siden det er utviklet med tanke på speilløse systemkamera. Dette gir et mer kompakt design på optikken, sammenlignet med versjonene for speilreflekskamera, enn tidligere. Dette medfører at objektivet gir deg meget høyoppløste og detaljrike bilder.

Vidvinkel gir deg store muligheter

Den brede bildevinkelen lar deg få med mye bildet og gir deg gir en storslått følelse i bildene. Vidvinkelobjektiv brukes ofte til å fotografere innredning og inndørs der plassen ofte er begrenset samt til arkitektur og interiør-bilder. Populære bruksområder er også der du vil få med mye natur i bildet samt sportsbilder fotografert på nært hold for å få en intim og actionfyllt følelse i bildene.

Fleksibelt med zoom

Takket være zoomen så håndterer objektivet de fleste ulike situasjoner. Iblant kan 14mm være i det videste laget og da er det kjekkt å kunne rask zoome inn og begrense vidvinkelen. Dette gjør også at du slipper å beskjære dine bilder fra 14mm og derav beholde maksimal bildekvalitet. Zoomen gjør også at du kan stå på samme sted og samtidig få forskjellige utsnitt.

Høy lysstyrke i alle situasjoner

Den gode lysstyrken gjennom hele zoomområdet gjør det enkelt å fotografere selv under dårligere lysforhold, f.eks om natten eller innendørs i dårlig belyste lokaler. Takket være den faste lysstyrken så endres ikke eksponeringen om du zoomer inn, noe som virkelig gjør det lettere i situasjoner når du bruker kamera i manuell modus.

Avansert optisk glass og Nano Porous Coating for maksimal bildekvalitet

Objektivet inneholder avansert optisk glass og en helt ny coatingteknologi som heter "Nano Porous Coating (NPC)". Belegget gir objektivet bedre antirefleksegenskaper, beskytter mot riper og at overflaten til en viss del blir fukt og vannavvisende. I objektivet finnes det både FLD- og SLD elementer for å minimere kromatisk abberasjon, strølys og gi bedre motlysegenskaper. Dette er en viktig egenskap for vidvinkelobjektiv, da det ofte kan være flere lyskilder i bildet kombinert med store linseelementer der lyset lett kan reflekteres.

Rask autofokus med støtte for ansikts/øyeprioritet

Objektivet har en trinnmotor som sørger for en stille og rask Autofokus samtidig som du får f.eks  ansikt / øyeprioritet AF og ved videospilling.

Objektiv for tøffe omgivelser

Objektivet har også støv- og fuktbeskyttet konstruksjon, sammen med et vann- og oljeavvisende belegg på linsens fremre overflate for fotografering i tøffe miljøer. Det finnes også en AFL-knapp på objektivet for brukervennlighet.

Bakre filterholder gir nye muligheter

Linsen leveres med en bakre filterholder som lar deg montere filter ettersom den bøyde frontelementet ikke lar deg montere sirkulære filter.

Leveres med

 • Sigma 14-24mm F2.8 DG DN
 • Myk veske
 • Frontbeskyttelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.