Sigma 35mm f/1,4 DG DN Art til Sony FE
Sigma 35mm f/1,4 DG DN Art til Sony FE
Artikkelnummer: 1051473

Sigma 35mm f/1,4 DG DN Art til Sony FE

Lyssterkt normalobjektiv med værforsegling og rask autofokus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Svært rask og presis autofokus
 • 11 avrundede blenderblader gir en jevn og rund bokeh
 • Spesialdesignede glasselementer minimerer alle typer aberrasjon
9 428 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Sigma 35mm f/1.4 DG DN Art er en oppdatert versjon av Sigmas klassiske objektiv 35mm f/1.4 DG HSM Art. Den nye versjonen av objektivet er designet eksklusivt for speilløse fullformatkameraer med en lettere og mindre design som bidrar til en perfekt balanse mellom objektiv og kamera. Sigma 35mm f/1.4 DG DN Art har også en rekke profesjonelle funksjoner som en utrolig rask autofokus, en klikk-av og låsbar blenderring og en tilpassbar AFL-knapp. Brennvidden på 35 mm passer til alt fra nærbilder til vakre landskap.

Fordeler

 • Tilpasset for speilløse fullformatkameraer
 • Svært rask og presis autofokus
 • Mange spesialdesignede glasselementer minimerer alle typer aberrasjon
 • AFL-knapp som kan tilpasses
 • Svært høy bildekvalitet
 • 11 avrundede blenderblader gir en jevn og rund bokeh
 • Frontlinsen har vann- og oljeavvisende overflatebehandling
 • Værbestandig konstruksjon

Eksepsjonell optisk ytelse

Til tross for sin kompakte design har Sigma 35mm f/1.4 DG DN Art en sofistikert konstruksjon, objektivet inneholder 15 glasselementer i 11 grupper med to SLD (special low dispersion), ett ELD (extraordinary low dispersion), et FLD (F low dispersion) og to asfæriske elementer. Objektivets avanserte design bidrar til å minimere alle typer avvik, som i sin tur gir veldig høy bildekvalitet.

Rask og stille autofokus

Sigma 35mm f/1.4 DG DN Art er utstyrt med en steppermotor som styrer en fokuslinsegruppe som bare består av ett lett element. Dette gir en responsiv, stille og responsiv autofokus. Objektivet fungerer også bra hvis du vil bruke det til å filme med.

Profesjonelle funksjoner

Sigma 35mm f/1.4 DG DN Art har en blenderring som gjør at du enkelt kan kontrollere blenderåpningen via objektivet eller via kameraet hvis den er stilt inn på auto. På objektivet er det også en ergonomisk plassert AFL-knapp som kan tilpasses ønsket funksjon fra kameramenyen (avhengig av kameramodellen).

Elegant og slitesterk objektiv

I tillegg til den elegante designen, er Sigma 35mm f/1.4 DG DN Art laget for å tåle langvarig profesjonell bruk. Objektivet er støv- og værbestandig og har en vann- og oljeavvisende overflatebehandling på frontlinsen, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for objektivet selv under tøffere værforhold.

Leveres med

 • Sigma 35 mm f/1,4 DG DN Art
 • Objektivdeksel foran og bak
 • Tulipanformet solblender med lås
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.