Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

85mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE

1038728
  • Høy skarphet allerede på f/1,4
  • Utmerket portrettobjektiv med kremet bakgrunn
  • Høy konstruksjonskvalitet
  • Gir god avstand til modellen
13 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

85mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE
Fremre objektivdeksel Snap-On 86 mm
WR CPL Filter 86mm
16 697 NOK
85mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE
Solblender LH927-02 til 85mm f/1,4 DG HSM Art
WR UV Filter 86mm
16 727 NOK

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art leverer det aller ypperste av bildekvalitet, og er kanskje et av de optisk beste objektivene tilgjengelig på markedet i dag. Det er designet for dagens og framtidens ekstremt høyoppløste kameraer. Objektivet er konstruert for fullformatkameraer men passer naturligvis også på APS-C. Med en stor blenderåpning på f/1,4, som gir en nydelig bokeh, passer dette objektivet spesielt godt til portretter.

  • HSM-motor gir rask og lydløs fokusering
  • Lyssterkt, med pen bokeh
  • Vann- og fett-avvisende belegg på framre og bakre linser

Optisk ytelse uten kompromisser

Objektivet har 14 linseelementer i 12 grupper som gir objektivet svært  høy oppløsning og skarphet. Det er utstyrt med to SLD-glass som minimerer fargefeilbrytninger og lyssløring i bildene. Den store blenderen på f/1,4 gjør objektivet ideelt for å fotografere i svagt lys, og leverer en så liten dybdeskarphet at du kan fokusere på pupillen i øyet og få uskarpe øyenbryn. Det fokuserte området er ekstremt skarpt mens resten av bildet får en vakker uskarphet som gir dybde til bildet ditt. Objektivet er designet for å oppfylle de kravene som stilles ved fotografering med profesjonelle speilreflekskameraer med 50 megapiksler eller mer.

Hyper Sonic Motor

Objektivets HSM-motor gir en rask og lydløs fokusering. Ved kontinuerlig fokus kan du når som helst overstyre autofokusen ved bare å vri på fokusringen.

Kompatibel med Sigma USB-dock

Objektivet er kompatibelt med Sigmas USB-dock (selges separat) for oppdatering av firmware og justering av enkelte parametre i objektivet.

Leveres med:

  • Framre og bakre objektivdeksel
  • Solblender
  • Veske
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.