Samyang AF 24-70mm f/2,8 til Sony FE
Samyang AF 24-70mm f/2,8 til Sony FE
Samyang AF 24-70mm f/2,8 til Sony FE
Samyang AF 24-70mm f/2,8 til Sony FE
Samyang AF 24-70mm f/2,8 til Sony FE
Samyang AF 24-70mm f/2,8 til Sony FE
Samyang AF 24-70mm f/2,8 til Sony FE
Artikkelnummer: 1053348

Samyang AF 24-70mm f/2,8 til Sony FE

Lyssterk og skarp normalzoom til Sony FE

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Lyssterkt objektiv med allsidig brennvidde
 • Passer perfekt for video
 • LSM-autofokusmotor gir rask og nøyaktig autofokus
10 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Samyang AF 24-70mm f/2.8 er en standardzoom tilpasset Sonys speilløse fullformatkameraer. Objektivet er bygget med premiumfølelse i både finish og optisk design. Autofokusen er rask og presis, de ni blenderlamellene gir myk og vakker bokeh og objektivet er værbestandig. Den allsidige brennvidden gjør det mulig å bruke objektivet til det meste, fra landskapsfotografier til portretter og video.

Fordeler

 • Lyssterk objektiv med allsidig brennvidde
 • LSM-autofokusmotor gir rask og nøyaktig autofokus
 • Ni blenderlameller gir myk og vakker bokeh
 • Høy optisk ytelse – gir detaljerte bilder
 • Passes perfekt for video
 • Værforseglet – kan brukes under alle værforhold

Høy optisk kvalitet

Samyang AF 24-70mm f/2.8 har en sofistikert optisk konstruksjon med 17 linseelementer i 14 grupper, blant annet finner du 9 spesialdesignede elementer som bidrar til å redusere både kromatiske og sfæriske avvik. Objektivet er kompakt og lett for å gi god balanse til ditt speilløse Sony-kamera.


Test av objektivet

Vår kollega har hatt muligheten til å teste objektivet sammen med en Sony A7R IV i noen dager og beskriver sin erfaring. "Samyang AF 24-70mm f/2.8 er en arbeidshest som kan håndtere mange situasjoner med både lite lys og motiver på forskjellige avstander. Autofokusen er rask og gjør jobben uten å nøle. Med kameraet i AF-C-modus, sitter det meste av fokuset nøyaktig der det er ment. Hvis du lurer på hvor skarp objektivet er i forhold til prispunktet, presterer det veldig bra, det er veldig skarpt i midten, men har en tendens til å falle litt ut på kantene.

width=
Bildet er tatt med Sony A7R IV og Samyang AF 24-70mm f/2.8 på ISO 100, brennvidde 24mm og blenderåpning f/8

Samyang AF 24-70mm f/2.8 gir vakker bakgrunnsuskarphet (bokeh) med myke og runde lyspunkter. Blenderlamellene gir en klar og tydelig stjerne hvis du peker objektivet mot solen og bidrar til slående og stilige bilder. Det kan imidlertid være litt vanskelig å kontrollere egenskapene ved motlys, det kan oppstå noe bluss og reflekser. Fargegjengivelsen ser bra ut, du trenger ikke å dra fargemetningsregisteret så mye etterpå, og objektivet reproduserer naturlig det du ser i kameraet. Det kan imidlertid kreve litt etterkorrigering når det gjelder kromatisk avvik og forvrengning, men det er ikke for mye. Som et alternativ til Sonys egen 24-70 f/2.8 til mindre enn halvparten av prisen, er dette objektivet helt klart et godt kjøp."


Bildet er tatt med Sony A7R IV og Samyang AF 24-70mm f/2.8 på ISO 100, brennvidde 24mm blenderåpning f/8 og med NiSi ND64


Bildet er tatt med Sony A7R IV og Samyang AF 24-70mm f/2.8 på ISO 100, brennvidde 70mm og blenderåpning f/2.8

Tilbehør

Benytt anledningen til å kjøpe med rengjøring eller filtre til det nye objektivet – perfekt hvis du vil kunne ta så effektfulle bilder som du ser ovenfor. Klikk på "passende tilbehør" for å se hvilke filtre vi anbefaler. En blomsterformet solblender følger med.

Leveres med

 • Samyang AF 24-70mm f/2.8 til Sony FE
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Solblender
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.