Kampanje

FE 70-200mm f/2,8 GM OSS

Sony FE 70-200mm f/2,8 GM OSS

1025290
  • Telezoom til Sonys speilløse fullformatskameraer med bildestabilsator og konstant lysstyrke på f/2,8 gjennom hele zoomområdet
  • Objektivet leverer høyoppløste bilder med høy skarphet og fin bakgrunnsuskarphet, og passer utmerket til sport, portrett, produkt og landskap
  • Kompatibel med telekonverter for ekstra rekkevidde
33 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony Winter CashbackSpar 1100 + 1000,-

Akkurat nå får du 1 000 kroner i rabatt på dette produktet hvis du benytter deg av rabattkoden SONYGM i kassen. I tillegg kan du få cashback på 1 100 kroner fra Sony. Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1-2021.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

FE 70-200mm f/2,8 GM OSS
Veske Lens Case Duo 40 svart
Close-Up Lens Kit
36 358 NOK
FE 70-200mm f/2,8 GM OSS
Telekonverter 2x SEL20TC
Polariseringsfilter Pro Nano Titan 77MM
44 377 NOK

Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS
Sony G Master Telezoom med Optical SteadyShot bildestabilisator og konstant lysstyrke på F2.8 gjennom hele zoomomfanget. Objektivet leverer høyoppløste bilder med eksepsjonell skarphet og vakker bokeh, takket være GM-seriens gode kontroll av sfærisk aberrasjon. Fire ED-linser og to Super ED-linser minimerer kromatisk aberrasjon ved alle brennvidder og Sony Nano AR Coating antirefleksbehandling motvirker lysflekker og "ghosting". Objektivet har en nærgrense på 96 cm som gir 0.25x forstørrelse. SSM (Super Sonic wave Motor) gir stille og presis autofokus Objektivet er fukt- og støvtettet.

Leveres med:

  • Solblender ALC-SH145
  • Fremre objektivlokk ALC-F77S
  • Bakre objektivlokk ALC-R1EM
  • Stativfeste
  • Taske

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.