Kampanje

FE 70-200mm f/2,8 GM OSS

Sony FE 70-200mm f/2,8 GM OSS

1025290
  • Telezoom til Sonys speilløse fullformatskameraer med bildestabilsator og konstant lysstyrke på f/2,8 gjennom hele zoomområdet
  • Objektivet leverer høyoppløste bilder med høy skarphet og fin bakgrunnsuskarphet, og passer utmerket til sport, portrett, produkt og landskap
  • Kompatibel med telekonverter for ekstra rekkevidde
33 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

A7S III KAMPANJE3 000,- rabatt på utvalgte objektiv

Når du kjøper A7S III med et utvalgt objektiv, får du 3000 kroner rabatt på objektivet. Rabatten trekkes automatisk fra i din handlekurv. OBS: Maks 3 objektiv per kunde. Tilbudet gjelder t.o.m 30/9.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

FE 70-200mm f/2,8 GM OSS
Close-Up Lens Kit
Veske Lens Case Duo 40 svart
36 368 NOK
FE 70-200mm f/2,8 GM OSS
Telekonverter 2x SEL20TC
Veske Skin 75 Pop Down V3.0 svart
41 917 NOK

Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS
Sony G Master Telezoom med Optical SteadyShot bildestabilisator og konstant lysstyrke på F2.8 gjennom hele zoomomfanget. Objektivet leverer høyoppløste bilder med eksepsjonell skarphet og vakker bokeh, takket være GM-seriens gode kontroll av sfærisk aberrasjon. Fire ED-linser og to Super ED-linser minimerer kromatisk aberrasjon ved alle brennvidder og Sony Nano AR Coating antirefleksbehandling motvirker lysflekker og "ghosting". Objektivet har en nærgrense på 96 cm som gir 0.25x forstørrelse. SSM (Super Sonic wave Motor) gir stille og presis autofokus Objektivet er fukt- og støvtettet.

Leveres med:

  • Solblender ALC-SH145
  • Fremre objektivlokk ALC-F77S
  • Bakre objektivlokk ALC-R1EM
  • Stativfeste
  • Taske

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.