DCR-250 Macro Snap-On

Raynox DCR-250 Macro Snap-On

555351
  • Klem den fast i objektivets fitergjenge
  • Passer objektiver med filterdiameter på 52 til 67 mm
  • Perfekt for deg som har lyst til å begynne med å fotografere nærbilder og makro
769 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

DCR-250 Macro Snap-On
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Blåsebelg Dust-Free Air Blower svart
1 217 NOK

Du kobler din Raynox snap-on ved å klemme den fast i objektivets filtergjenger, og den passer til alle objektiver med en filterdiameter på 52 til 67 mm.

Et perfekt produkt for deg som har lyst å ta steget inn i makroens verden. Resultatet er veldig bra og det er også et produkt som er hending å ta med seg på tur.

Nærgrensen avgjøres av hvilken type brennvidde du har på ditt objektiv. Forstørrelsesfaktoren er 8x. Fungerer like bra på videokamera som på stillbildekamera. Er tilpasset for digitale kamera.

Leveres med:

  • Forsatslinse
  • Linsedeksel x2
  • Adapter UAC2000, passer på filtergjenger fra 52mm til 67mm
  • Beskyttende eske
  • Engelsk manual
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.