Makrolinse MSN-505 2,5x inkl. universaladapter

Raynox Makrolinse MSN-505 2,5x inkl. universaladapter

555026
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Raynox MSN-505 er en ultramakrolinse, og gir altså ekstremt mye makro. Du monterer den på ditt kamera eller videokamera, og får 33 diopters forstørrelsesgrad. Legg merke til at den faktiske forstørrelsen er avhengig av hvor mye forstørrelsesgrad objektivet ditt har. Dette kan variere fra 12x til 24x forstørrelse, men det er veldig mye macro med MSN-505. Dersom en MSN-505 monteres på et kamera med 50mm objektiv blir det ikke akkurat det samme resultatet som om du monterte på en 105mm, og er det et objektiv som alt har makromodus vil dette påvirke det.

Den bakre gjengen på objektivet er 37mm, og kan kobles til direkte på objektivet med 37mm filtergjenge. Med den medfølgende universaladapteren UAC3500 kan du koble til MSN-505 på objektivet fra 52mm til 67mm filtergjenge.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.