Objektivadapter

Med en objektivadapter kan du bruke objektiver og kamerahus av forskjellige merker eller generasjoner sammen, for eksempel en eldre objektiv på et nyere kamera. Vi har objektivadaptere for Canon, Nikon og Sony og andre for de vanligste fatningene, for eksempel Canon RF, Sony E, Micro 4/3. Kjøp direkte på nettet, besøk oss i butikk eller ring våre eksperter for personlig hjelp og råd.

67 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Tilbehør til objektiv
Filtrering
Varemerker
Passer kamerafatning
Passer objektivfatning
Passer til
Diameter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.